Oglas
· · Komentari: 0

REŠILA SE PSA JER VIŠE NIJE VIŠE SLADAK NA INSTAGRAMU: Starleti je ovo bio SEDMI KUĆNI LJUBIMAC, a VEĆINA njih je ZAVRŠILA TRAGIČNO

Britanski The Sun je otkrio da starleta Kejti Prajs (45) više nije vlasnica psa Tanka, nakon što ga udomila prošle godine. Nemački ovčar je bio njen sedmi kućni ljubimac, koji je živeo s njom u Vest Saseksu.

1706605547_DGFH.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

 - Kejti je dobila Đuka tek pre nekoliko meseci, ali ga je dala svom električaru. Ona voli da imati ​​štenad koja izgleda slatko na Instagramu, ali kad počnu da rastu i ona mora da ih trenira, gubi interesovanje - rekao je izvor blizak starleti. NJen predstavnik nije komentarisao te tvrdnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Još u septembru 2021. poklonila je psa imena Prešus (koji je inače bio pas njene ćerke Princes) članu ekipe svoje TV serije "Mucky Mansion". Prošlog leta viđena je kako mazi novog psa Tanka, koji je sad doživeo sudbinu pređašnjih ljubimaca.

U to vreme, zvanična peticija da joj se zabrani držanje kućnih ljubimaca imala je 35.712 potpisa. Peticija je pokrenuta u avgustu prošle godine, kada je PETA oštro osudila Kejti nakon tragedije u kojoj je njen pas Blejd uginuo od posledica udara automobila.

Osudila ju je PETA

Dogodilo se to samo sedam meseci nakon što je još jedan Kejtin pas, Šeron, pregažen na istoj ulici.

Godinu pre toga vozač dostave udario je njenog psa Kvinija, koji joj je bivši, Kiran Hejler, poklonio za 38. rođendan. Godine 2020. drugog psa Sparkla udario je automobil nakon što je pobegao na ulicu. Mesecima kasnije francuski buldog Rolo se ugušio nakon što je završio zgnječen ispod stolice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Kejti je takođe morala da da na udomljavanje psa po imenu Ber, koji je napadao druge životinje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas