Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Робет Дауни Јуниор: ''Отац ми је изражавао љубав тако што смо узимали дрогу заједно''

Глумац се дуги низ година борио са пороцима

1670674513_profimedia-0735376472--1--Rober-Dauni-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Најпознатији по улози у филмском серијалу ''Иронман'', Робер Дауни Јуниор осврће се на свој однос са оцем, Робертом Дауни Сениором, и својом борбом са зависношћу.
Када је имао само 6, отац му је по прави пут дао да проба марихуану.
У новој серији о свом животу, Роберт приказује интимне сегменте свог живота, те говори о оцу који се налазио у касној фази Паркинсонове болести. Он је преминуо 2021. са 85 година.

Фото: Инстаграм принтсцреен/попцултуре

Веза оца и сина често је била турбулентна. У документарцу, говори како је са пуних 8 година већ био зависник. 

Прочитајте још: ПАД СА ВИСИНА: Некада је певао да верује да може да лети, данас Р.КЕЛИ служи КАЗНУ од 30 ГОДИНА ЗАТВОРА!

Марихуана је глумцу постала бег од реалности, а касније је то прерасло у коришћење тежих дрога. Он је ово искуство описао следећим речима:
''Када бих узимао теже дроге, то је било као да стављам пиштољ у уста, и држим прст на окидачу, и да ми се свиђа укус метала пиштоља''.
Јуниор је такође провео доста времена у затвору. У интервју-у је једном приликом рекао, да је узимање дроге био начин зближавања са његовим оцем: 
''Када смо ја и он узимали дрогу заједно, то је било као да покушава да изрази љубав према мени на једини начин на који је умео''.

Прочитајте још: ТРАГИЧНО: ДРУГИ СИН ТИНЕ ТАРНЕР ПРЕМИНУО, 4 године након што је први син одузео себи живот (ФОТО)
Након много година борбе, Дауни Јуниор је сада здрав и трезвен. Када је упознао своју жену Левин 2003., она је рекла да ће се удати за њега само уколико обећа живот трезвености. Венчани су од 2005, и имају троје деце. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas