· · Komentari: 0

Robet Dauni Junior: ''Otac mi je izražavao ljubav tako što smo uzimali drogu zajedno''

Glumac se dugi niz godina borio sa porocima

1670674513_profimedia-0735376472--1--Rober-Dauni-naslov.jpg
Photo: Profimedia

Najpoznatiji po ulozi u filmskom serijalu ''Ironman'', Rober Dauni Junior osvrće se na svoj odnos sa ocem, Robertom Dauni Seniorom, i svojom borbom sa zavisnošću.
Kada je imao samo 6, otac mu je po pravi put dao da proba marihuanu.
U novoj seriji o svom životu, Robert prikazuje intimne segmente svog života, te govori o ocu koji se nalazio u kasnoj fazi Parkinsonove bolesti. On je preminuo 2021. sa 85 godina.

Foto: Instagram printscreen/popculture

Veza oca i sina često je bila turbulentna. U dokumentarcu, govori kako je sa punih 8 godina već bio zavisnik. 

Pročitajte još: PAD SA VISINA: Nekada je pevao da veruje da može da leti, danas R.KELI služi KAZNU od 30 GODINA ZATVORA!

Marihuana je glumcu postala beg od realnosti, a kasnije je to preraslo u korišćenje težih droga. On je ovo iskustvo opisao sledećim rečima:
''Kada bih uzimao teže droge, to je bilo kao da stavljam pištolj u usta, i držim prst na okidaču, i da mi se sviđa ukus metala pištolja''.
Junior je takođe proveo dosta vremena u zatvoru. U intervju-u je jednom prilikom rekao, da je uzimanje droge bio način zbližavanja sa njegovim ocem: 
''Kada smo ja i on uzimali drogu zajedno, to je bilo kao da pokušava da izrazi ljubav prema meni na jedini način na koji je umeo''.

Pročitajte još: TRAGIČNO: DRUGI SIN TINE TARNER PREMINUO, 4 godine nakon što je prvi sin oduzeo sebi život (FOTO)
Nakon mnogo godina borbe, Dauni Junior je sada zdrav i trezven. Kada je upoznao svoju ženu Levin 2003., ona je rekla da će se udati za njega samo ukoliko obeća život trezvenosti. Venčani su od 2005, i imaju troje dece. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.