Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РОЂЕНДАН У ЈАПАНУ: Џастин Бибер назива своју жену ХЕЈЛИ БИБЕР 'ОМИЉЕНИМ БИЋЕМ' док славе њен 26-ти рођендан (ФОТО)

Познати пар одлучио се за занимљиву дестинацију, где славе и свакодневно објављују слике на друштвеној мрежи

1669206751_profimedia-Hejli-Biber.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Хејли и Џастин Бибер не крију колико су заљубљени. То се може видети и на сликама, где се љубе и заљубљено гледају, као и у порукама које једно другом упућују.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/хаилеyбеибер

Познати певач је тако поводом рођендана своје драге, упутио слатку поруку :
- ''СРЕЋАН РОЂЕНДАН ( у Јапану) МОМ ОМИЉЕНОМ ЉУДСКОМ БИЋУ. Ти чиниш живот магичним, опседнут сам свиме у вези са тобом. Волим те Бам Бам'', написао је Џастин (28).

Фото: Принтсцреен Инстаграм/хаилеyбеибер

Прочитајте још: АДРИЈАНА ЛИМА НЕ МОЖЕ БЕЗ СРБА: Стигла у КАТАР, у друштву ћерке чувеног српског фудбалског стручњака (ФОТО/ВИДЕО)

На једној слици, пар окружен дрвећем бамбуса, дели пољубац.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ јустинебеибер

Прочитајте још: Шта ради Георгина док је Кристијано Роналдо на Мундијалу? Појавила се на престижној додели награда (ФОТО)

Хејли и Џастин, који су се у тајности венчали септембра 2018., већ је прославио своју четврту годишњицу брака. Они често сваки свој битан датум поделе са фановима, уз интимне поруке посвећене једно другом.
На једној својој слици, где се појављује са црном периком и наочарима, Џастин је шаљиво написао:
''Изгледам добро, миришем добро, осећам се добро. И добро водим љубав''.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ јустинебеибер

Остаће да му верујемо на реч.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas