Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рушка Јакић проговорила о тренуку који јој је потпуно променио живот: "За годину дана сам остала без оба родитеља"

Легендарна водитељка проговорила о болним тренуцима

1670397568_ruska-jakic.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Рушка Јакић, увек је ведра, расположена и често својим причама мотивише друге да требају да буду своји и гледају себе. Ипак, њен живот није нимало био лак, јер у једном тренутку за само два месеца остала без оба родитеља.

Прочитајте још: Ана Бекута родила сина са 17 година и оставила га у ДОМУ: Ево у какавим су односима данас

- Била је једна година у мом животу у којој се догодило неколико ствари. У тој години умрли су ми отац и мајка, остала сам без посла, Ана је отишла да студира у Италију, умрло ми је моје куче које сам обожавала и ођеданпут сам отворила врата своје куће и остала сама. Скувала сам лепо себи кафу и разговарала сама са собом. Постоје 2 пута, један је да паднеш у депресију и пропаднеш, а друго је да дигнеш и дигла сам се - рекла је Рушка у емисији "Реална прича" и додала:

- Депресија је болест. Постоји начин да управљамо својим мозгом. Ја сам научила да мој мозак прима само лепе информације, да моје очи виде само оно што ја хоћу и да моје уши чују само оно што ја желим. Наша подсвест прима 65.000 информација дневно, само изаберите ону која вам се највише свиђа - рекла је водитељка и проговорила о тренутку који су јој били најтежи, приликом посете своје ћерке:

- У то време када је Ана отишла и када ми се све то догодило, било је то време ембарга и ратова. Тада сам путовала по 50 сати Фудексовим аутобусом да би видела своје дете. То су били неки дани који нису били толико лепи. Пошто тај Фудекс иде поред Пожаревца, мене су Роми обожавали. Пошто смо пролазили кроз Трст, они су ми рекли да ће ме водити на место где набављају робу. Тада сам се сетила да напуним торбу стварима и отворим свој штанд на Сајму - рекла је Рушка у емисији и додала:

Прочитајте још: Један од највећих хитова БОРА ЧОРБА је написао за ПЕТ минута на салвети

- Онда су ми моји непријатељи направили велику услугу. Говорили су да сам опет пропала, после свега онога сада продаје ствари на Сајму. Уствари они су мени учинили услугу јер сам у то време зарађивала највише пара - закључила је водитељка.

БОНУС ВИДЕО:


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas