· · Komentari: 0

Ruška Jakić progovorila o trenuku koji joj je potpuno promenio život: "Za godinu dana sam ostala bez oba roditelja"

Legendarna voditeljka progovorila o bolnim trenucima

1670397568_ruska-jakic.png
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Ruška Jakić, uvek je vedra, raspoložena i često svojim pričama motiviše druge da trebaju da budu svoji i gledaju sebe. Ipak, njen život nije nimalo bio lak, jer u jednom trenutku za samo dva meseca ostala bez oba roditelja.

Pročitajte još: Ana Bekuta rodila sina sa 17 godina i ostavila ga u DOMU: Evo u kakavim su odnosima danas

- Bila je jedna godina u mom životu u kojoj se dogodilo nekoliko stvari. U toj godini umrli su mi otac i majka, ostala sam bez posla, Ana je otišla da studira u Italiju, umrlo mi je moje kuče koje sam obožavala i odjedanput sam otvorila vrata svoje kuće i ostala sama. Skuvala sam lepo sebi kafu i razgovarala sama sa sobom. Postoje 2 puta, jedan je da padneš u depresiju i propadneš, a drugo je da digneš i digla sam se - rekla je Ruška u emisiji "Realna priča" i dodala:

- Depresija je bolest. Postoji način da upravljamo svojim mozgom. Ja sam naučila da moj mozak prima samo lepe informacije, da moje oči vide samo ono što ja hoću i da moje uši čuju samo ono što ja želim. Naša podsvest prima 65.000 informacija dnevno, samo izaberite onu koja vam se najviše sviđa - rekla je voditeljka i progovorila o trenutku koji su joj bili najteži, prilikom posete svoje ćerke:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- U to vreme kada je Ana otišla i kada mi se sve to dogodilo, bilo je to vreme embarga i ratova. Tada sam putovala po 50 sati Fudeksovim autobusom da bi videla svoje dete. To su bili neki dani koji nisu bili toliko lepi. Pošto taj Fudeks ide pored Požarevca, mene su Romi obožavali. Pošto smo prolazili kroz Trst, oni su mi rekli da će me voditi na mesto gde nabavljaju robu. Tada sam se setila da napunim torbu stvarima i otvorim svoj štand na Sajmu - rekla je Ruška u emisiji i dodala:

Pročitajte još: Jedan od najvećih hitova BORA ČORBA je napisao za PET minuta na salveti

- Onda su mi moji neprijatelji napravili veliku uslugu. Govorili su da sam opet propala, posle svega onoga sada prodaje stvari na Sajmu. Ustvari oni su meni učinili uslugu jer sam u to vreme zarađivala najviše para - zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO:


 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.