Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са само 7 година је освојила свет, улоге су се низале, а онда су почели проблеми: "Било је то као ходање кроз ватру и враћање у жвиот" (ФОТО)

Дру Баримор потиче из породице успешних глумаца, па је било природно да и она крене истим путем

1713015223_7ea2eaea93da590b03d652113fbc86c9e9a8ca1a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Дру Баримор је имала само 11 месеци када је добила свој први посао у реклами. Када је имала 7 година, освојила је срца света глумећи у филму Е.Т. Ванземаљац, а након тога је глумила у десетинама филмова. Оваква каријера се и могла очекивати од наследнице једне од најпознатијих породица у Холивуду - њен отац, деда, прадеда и ујак су били глумци.

Како је од кад је била беба пред камерама, навикла је да живот излаже јавности. Тако је говорила и о томе да се након развода одала алкохолу.

За Пипл је поделила да је током тешког периода након развода почела да пије. 

- Након што живот који сам планирала за своју децу није успео, скоро да мислим да је то било теже од ствари које сам прошла као дете. Била је то неуредна, болна путања ходања кроз ватру и врац́ања у живот.

Како каже, провела је време на терапији и престала да пије, а за све су заслужна њена деца.

- Од када сам могла да се сетим, размишљам и будем когнитивна особа – рекла бих негде око 3 године – осец́ала сам ову изузетну одговорност када бих гледала филмове своје породице да одржим њихово име у животу. Без обзира на то кроз шта сам прошла у личном животу, никада то нисам довела на посао. Никад нисам погрешила на послуи. Не долазим неспремна. Дајем све од себе раду. Ја сам врхунски професионалац са непогрешивом радном етиком - рекла је Дру, преноси Пипл.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas