Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дру Баримор проговорила о тешком детињству: Постала је позната са само седам година, али је живот није мазио

Глумица Дру Баримор рођена је у породици глумаца

1664180140_profimedia-0722587928.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Отац јој је био чувени глумац, Џон Баримор, сестра њене баке, Етел, такође глумица. Дру је од малих ногу била упућена у свет филма и већ видела где жели да буде.

Са непуних седам година стекла је светску славу играјући у Спилберговом филму о ванземаљцу И-Ти-ју, али живот је није мазио.

Она је у свом подкасту "Дреw'с Неwс" испричала детаље тешког детињства.

Испричала је да у њеној кући није било дозвољено да се једе слатко, па се у ормару сакривала како би појела чоколаду. Према причи глумице њена мајка Џејди била је јако ригорозна и није хтела да се њена деца угоје.

Прочитајте још: Ева Лонгорија смршала 20 килограма: Њен рецепт за витку фигуру је крајње НЕСВАКИДАШЊИ (ФОТО)

Дру је таклође испричала да је прво алкохолно пиће попила кад је имала девет година. Наводно је још раније признала да је с 13 година била два пута на одвикавању од дроге, а мајка ју је послала и у психијатријску установу.

-Излазила сам у клубове и избегавала школу, била сам потпуно изван контроле - искрена је била Дру.

Каже да је пронашла начин како да опрости мами због живота који је водила као дете:

- Верујем да се осећала као да не постоји други излаз. Сигурно је живела с много кривице свих ових година. Направила је чудовиште и сигурно је живела с много боли - рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas