Oglas
· · Komentari: 0

Sa samo 7 godina je osvojila svet, uloge su se nizale, a onda su počeli problemi: "Bilo je to kao hodanje kroz vatru i vraćanje u žviot" (FOTO)

Dru Barimor potiče iz porodice uspešnih glumaca, pa je bilo prirodno da i ona krene istim putem

1713015223_7ea2eaea93da590b03d652113fbc86c9e9a8ca1a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dru Barimor je imala samo 11 meseci kada je dobila svoj prvi posao u reklami. Kada je imala 7 godina, osvojila je srca sveta glumeći u filmu E.T. Vanzemaljac, a nakon toga je glumila u desetinama filmova. Ovakva karijera se i mogla očekivati od naslednice jedne od najpoznatijih porodica u Holivudu - njen otac, deda, pradeda i ujak su bili glumci.

Kako je od kad je bila beba pred kamerama, navikla je da život izlaže javnosti. Tako je govorila i o tome da se nakon razvoda odala alkoholu.

Za Pipl je podelila da je tokom teškog perioda nakon razvoda počela da pije. 

- Nakon što život koji sam planirala za svoju decu nije uspeo, skoro da mislim da je to bilo teže od stvari koje sam prošla kao dete. Bila je to neuredna, bolna putanja hodanja kroz vatru i vraćanja u život.

Kako kaže, provela je vreme na terapiji i prestala da pije, a za sve su zaslužna njena deca.

- Od kada sam mogla da se setim, razmišljam i budem kognitivna osoba – rekla bih negde oko 3 godine – osećala sam ovu izuzetnu odgovornost kada bih gledala filmove svoje porodice da održim njihovo ime u životu. Bez obzira na to kroz šta sam prošla u ličnom životu, nikada to nisam dovela na posao. Nikad nisam pogrešila na poslui. Ne dolazim nespremna. Dajem sve od sebe radu. Ja sam vrhunski profesionalac sa nepogrešivom radnom etikom - rekla je Dru, prenosi Pipl.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas