· · Коментари: 0

Сајси МЦ први пут у јавности након порођаја: „Треба ми троје људи да променим пелену, ништа не знам“

Реперка се први пут остварила у улози мајке

1679661769_pze_prvo_polufinale_01032023_0123.JPG
Фото: АТА имагес

Ивана Рашић, познатија као Сајси МЦ, породила се пре непуне две недеље и на свет је донела здраву девојчицу, којој су она и њен супруг дали име Наташа.

Популарна реперка у емисији "Ми данас" на телевизији К1, открива како се осећа као новопечена мајка и колико јој је било тешко да промени навике након рођења ћерке.

Никако нисам била спремна на трудноћу, а ни на ово. Јако је лепо, имам сву помоћ која ми треба. Мислим да је то круцијално, јер ово биће јесте мало, али захтева толико тога, да мислим да три особе треба да буду ту, да би промениле пелену - каже Сајси МЦ и додаје да јој улога мајке прија, као и да нема проблема са ноћним не спавањем.

- У тренингу сам и помогло ми је то што, мој начин живота је био такав да не спавам ноћу. Не буди се толико ноћу, али ја мислим да ће она временом мењати своје навике око спавање. Све ми је ново и ништа не знам - прича кроз смех и открива шта јој најтеже, а шта најлакше пада.

- Тешко ми пада када морам да пазим, јер је она толико мала и имам страх да је не повредим. Све остало је прелепо.

Иако многе жене у трудноћи одмах одлазе на трудничко боловање, популарна реперка је скоро до самог порођаја била веома активна.

- То ми је ментално било значајно јако. Сматрала сам због својих година и здравственог стања, да ће моја трудноћа бити јако компликована и тешка. Испоставило се сасвим супротно од онога што сам замишљала. Живот ме некако увек демантује и као да је ова беба хтела да ме пусти да се излудим – додаје Ивана.

Сајси открива и да није желела да сазнаје пол бебе пре рођења и открива шта мисли о новом тренду, када родитељи буше балоне, како би сазнали да ли ће на свет доћи дечак или девојчица.

- То са балонима је мени мало безвезе, ко воли супер, али ја нисам то. Уопште ми није било битно који је пол, већ само да буде живо и здраво. Пустила сам моје тело да ради оно што треба и нисам присталица таквих трендова - била је потпуно искрена.

Открила је и да је име ћеркици дао тата:

- Тата је дао име, али моја покојна тетка се звала Наталија, али су је звали Наташа. Мени се ниједно име није допало, а једном сам, не баш тако у шали рекла, да би могла да се зове Ивана, што моја околина никако није одобрила - каже популарна реперка и открива како проводи прве мајчинске дане.

- Бдим над њом, морам бити ту. Једноставно не може другачије, немам времена ни зашта друго. За ових 11 дана ми није зафалила креативност, али можда ћу већ за пет дана осећати кризу и почети да радим.

Иако је у 41. години постала мајка по први пут, каже да јој је трудноћа одлично прошла, као и да године немају везе са рађањем.

- Мислила сам да то има неке везе, али се код мене испоставило да нема и самим тим желим да охрабрим све жене, да се остваре у тој улози. Потребно је да мало припазе на здравље, да иду редовно код ендокринолога и онда је много лакше све.

Планира и да се ускоро врати на сцену, а увелико вредно ради на песмама:

- Спремили смо нешто док сам на једномесечној паузи. Тако да очекујте неке ствари - закључила је Сајси МЦ у поменутој емисји.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.