· · Коментари: 0
певач

Сале Тропико објаснио да ли је дошло до помирења са Јованом: "Растанак те научи где си погрешио"

Александар Цветковић, познат као Сале Тропико, недавно је поделио снимак са бившом супругом након чега су многи помислили да су се помирили

1656427742_skale_kzn_28062022_0078.jpg
Фото: Ата имагес

Јована Пајић и Александар Цветковић Сале, фронтмен групе "Тропико", крајем прошле године изненадили су домаћу јавност одлуком да се разведу након 10 година брака.

Након развода остали су у одличним односима и заједно учествују у одрастању ћеркица, Хелене и Ђине. Недавно је Сале поделио снимак на друштвеној мрежи Инстаграм на коме је у друштву бивше супруге Јоване, а сви су се питали да ли се пар помирио.

Прочитајте још: Да ли ћемо Џонија Депа гледати у наставку "Пирата са Кариба"? Његов портпарол дао јасан одговор

Сале је сада открио да ли је поново заљубљен и како је настао поменути снимак са села:

- Како нисам? Ја сам цео зивот заљубљен. Ако нисам заљубљен ја умирем - рекао је он шаљиво медијима на фестивалу "Скале", а потом прокоментарисао снимак са бившом супругом, Јованом, који је све одушевио.

- Мој пријатељ је окачио стари симак од прошле године и онда су сви помислили да смо се помирили, али никад се не зна, па живот је то. Сашта те научи растанак и схватиш где си погрешио, као и где си био у паву, а где не. Када се људи одвоје свако може лепо да сагледа ситуацију и схвати шта се дешавало  - искрен је био Саша.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.