Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Саманта из култне серије "Секс и град" скинула се у купаћи у 7. деценији: Многобројни фанови одушевљени (ФОТО)

Глумица подигла прашину фотографијом у једноделном купаћем костиму

1654424005_profimedia-0696811029.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувену Саманту Џоунс тумачила је у серији "Секса и град" глумица Ким Катрал. Она се појављивала у 6 сезона ове реије. Сада има 65 година, али изгледа невероватно, што је и доказала фотографијом на свом Инстаграм профилу. 

"Нема ништа да се види овде, наставите даље" - написала је Ким испод слике.

Прочитајте још: Поседује 45 аутомобила и 14 кућа, а овом списку се не назире крај: Енормно богатство Џонија Депа

Међутим њени фанови сматрају да и те како има пта да се види. "Изгледаш невероватно", "Саманта Џоунс, волим те", коментарисали су њени обожаваттељи.

Сукоб са Кери Бредшо?

Ким је недавно у интервјуу за "Вариетy" рекла да не жели да прихвати улогу у трећем наставку филма "Секс и град" јер написан сценарио не доприноси напретку њеног лика. Бројне реакције изазвала је и њена изјава да главне јуњакиње овог остварења, Сара Џесика Паркер, Кристин Дејвис и Синтија Никсон, нису њене пријатељице.

Међутим, Паркерова се није обазирала на изјаву колегинице и њихов однос иза камера, али је демантовала њене речи о поменутом филму гостујући у подкасту "Аwардс цхартер":

"Толико сам пазила да никада не кажем било шта непријатно јер то није начин на који водим компликоване разговоре" - рекла је Сара и додала да није тачно да је Ким одбила улогу већ да студио није желео да прихвати њене услове. То је уједно и разлог зашто је снимање филма одложено, а Паркерова је објаснила да, "нису желели да снимају без Ким".

Прочитајте још: Шакира завршила у болници након што је сазнала за превару: Хитна помоћ дошла по њу

"Сваки глумац има право да захтева одређене ствари, да има уговор који му одговара. Никада не бих оспорила тако нешто јер искрено, то није моја ствар. Да ли смо разочарани? Наравно, али то се дешава.

А онда је било много разговора у јавности о томе како се Ким осећала у вези са серијом и још једном, није на мени да јој кажем: "Грешиш, то би за тебе била сјајна ствар.

Провела сам много година радећи заиста напорно, и увек сам пристојна према свима на снимању, бринем о људима, одговорна сам према њима, према својим послодавцима и онима за које сматрам да одговарам као продуцент серије" - искрена је била чувена Кери Бредшо и додала да је Самантин лик несумњиво допринео успеху серије.

Бонус видео:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas