· · Коментари: 0

Легендарна Ким Катрал открила због чега је одлучила да нема децу: Тешку одлуку донела је из једног разлога

Глумица која је највећу славу стекла улогом Саманте у серији "Секс и град" у 41. години је решила да неће постати мајка, а сада је проговорила о томе како је дошло до те одлуке

1669892366_kim-kartek.jpg
Фото: Профимедиа

Како је Ким Катрал (64) објаснила, одлуку да неће имати децу донела је док је још играла у серији "Секс и град". Она је открила да су њен партнер и она покушавали да добију дете и активно радили на томе.

Прочитајте још: "Изабрали смо да идемо путем којим иду козе": Новак и Јелена Ђоковић освојили још један врх, а онда је уследио шаљив коментар (ФОТО)

- Било је то 1998. године, а ја сам се практично претворила у научни експеримент... Морали смо да имамо односе у тачно одређено време... Једноставно није било шансе да останем здрава, доброг емоционалног и физичког здравља и још да радим 19 сати дневно - испричала је Ким у једном подкасту.

Она је објаснила да је тада већ имала 41. годину.

- Закључила сам да морам да донесем одлуку за своје добро. Волим да радим, мој посао ми је пасош за независност, слободу и образовање. Дакле, помисао на то у мојим 40-има, где се уз то количина сценарија написаних за мене и више него преполовила јер ме више нису сматрали младом дамом. Моје улоге преузимале су све млађе и млађе жене - рекла је глумица. Она је додала да је сјајно што данас Холивуд нуди улоге женама у шездесетим годинама.

Како је истакла, била је свесна тога да је могла све да уради како треба и ипак не успе да затрудни.

- Промислила сам и закључила да не знам да ли могу то да урадим, мислим, могли смо да урадимо све што нам доктор нареди, а опет да не успемо. Могли смо да урадимо све то од слова до слова, а да ја свеједно не успем да останем трудна. И тако сам размишљала о својој добробити и закључила да ћу да пронађем други начин да се остварим као родитељ - рекла је глумица.

- Мислим да је то био тренутак када сам одлучила да нећу да имам децу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.