Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само ме ништа немојте питати": Милица Павловић сломљена након губитка баке (ФОТО)

Певачица замолила људе да је оставе да тугује

1652857022_milica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Милица Павловић, пре два дана изгубила је бака Раду која је одгајила. Млада певачица је за само годину и по дана, остала без две најбитније особе у свом животу за које је била веома везана.

Прочитајте још: Лекари су му се за живот борили ПЕТ дана: Откривено од чега је преминуо Игор Старовић, певач групе "Дивљи кестен"

У новембру 2020. преминуо јој је деда Владимир, а 16. маја изгубила је и бака Раду. Њихов губитак, сломио је Милицу, јер је увек у медијима истицала колико је везана за баку и деку и колику је подршку од њих имала током читавог свог одрастања, али и током пробијања на музичку сцену.

Овога пута, Милица је замолила јавност да је оставе да тугује за својом вољеном баком:

- Живот заиста пише романе, а ја сам до сада у више наврата имала ситуације које су ми за само један трен комплетан живот окренуле наопачке. За годину и по дана сам остала без људи који су били моја породица, мој дом, мој тим. У новембру 2020. године је отишао мој Дуде, а данас исти сценарио, исти људи, само одлази и моја Рада. И сада имам два анђелчића на рамену. Са једне стране си ти, а са друге мој Дуде. И од сутра, заједно, пишемо нове победе. Јер, ми смо и даље тим. Певамо, играмо, славимо живот. И имам једну малу молбу за све људе који ме познају, воле, подржавају, срећу... Само ме ништа немојте питати. Пустите ме да научим да живим са овом ситуацијом на свој начин. А ова бол... Успећу ваљда временом некако да је припитомим. Бар се надам да хоћу. Морам. - стоји у објави фотографије коју се Милица објавила на Инстаграму. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas