Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САША КОВАЧЕВИЋ ПОТВРДИО ''ЈА САМ ОЖЕЊЕН'': На ово су сви чекали пуних шест година, певач пресрећан

Певач је већ дуго у срећној вези са Зораном Тасовац

1679745373_sasa_kovacevic_24032022_005-NASLOV-ata.jpg
Фото: АТА
Oglas

Саша Ковачевић (37) је много пута истицао да његова изабраница Зорана Тасовац није као друге девојке. Како је рекао, освојила га је лепотом, понашањем и пристојношћу, али и ставом који није уобичајен - није желела да се експонира у медијима, па су у почетку скривали везу.

"Она је заиста једна предивна особа, много је ту фактора које волим код ње. Мислим да је првенствено једна од најбољих особа које сам упознао. Њу краси стварно много лепих ствари. Морам признати да је Зорана моја највећа подршка, али и најоштрији критичар. Скоро увек када наступам у Србији она иде са мном. Изванредно се слажемо и супер функционише заједнички живот, али када је каријера у питању, имамо различита мишљења", рекао је једном приликом Ковачевић.

Како је у њиховој љубави све у савршеном реду, многи само ишчекују вест да је Зорана трудна, или да су везу подигли на виши ниво и отишли пред олтар. Саша је сада изненадио одговором на ту тему.

"Нисам ја нежења, ја сам ожењен човек! Мени папири нису битни, ја се не забављам, то је ваљда евидентно. Са мојом лепшом половином живим пуних шест година и ја то не сврставам у забављање више", открио је Саша који је Зоранину ћерку Искру, из брака с Богданом Срејовићем, који је иначе био у вези са Цецом Ражнатовић - прихватио као своје дете.

"Понашам се као прави отац према њој, у сваком смислу. Не водим је баш у шопинг, за то је заслужна мама, али ми ништа није тешко. Одавно сам спреман да постанем отац и бићу најсрећнији када се то буде и десило. Верујем да када се деси прави тренутак, десиће се и то", рекао је Саша једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas