Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Поповић открио да ли Марија Шерифовић напушта Звезде Гранда: "Стварно сам се изненадио када сам чуо да је добила бебу"

Марија Шерифовић је недавно објавила вест да је постала мама

1702971064_f2b627e75da9c46b7b98f878209df4c790732acd.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Саша Поповић открио да ли Марија Шерифовић напушта „Звезде Гранда“ након што је постала мајка.

Вест да је Марија Шерифовић постала мајка и даље је тема број један у Србији и региону, а многи се питају да ли ће једина евровизијска победница и чланица жирија „Звезда Гранда“ због мајчинства, како је најављивала, напустити нагледанији шоу програм у региону.

Креативни директор „Гранда“ Саша Поповић, открио је да Марија за сада не напушта познату музичку емисију, а додао је и да ће сви заједно чувати дете ако буде потребно:

– Ако буде потребно, чуваћемо је, није никакав проблем – нашалио се Поповић и открио како је дочекао вест да Марија има сина Мариа.

- Стварно сам се изненадио када сам чуо да је Марија добила бебу. Обавестила ме је наша ПР-ка Весна Милановић, ја сам баш тада био у Опатији и мислио сам да је нека лажна вест, да је немогуће. Окренуо сам Марију на видео позив и кад се јавила држала је дете у наручју. Мислио сам да је од неког узела дете, да је то нека фабрикована прича. Међутим, испричала ми је целу причу, како је све изнела. Био сам изненађен и радостан, јер знам колико је желела да има своје дете – истакао је Саша за Гранд и открио како је текао разговор са новопеченом мамом.

– Прво сам је питао на који начин, откуд њој то дете… Испричала ми је оно што је рекла и јавно, да је неколико пута покушала да изнесе трудноћу, да није успела и да је урадила то варијантом сурогат мајке и да су њене јајне ћелије и да је ДНК детета њен, да има све њене параметре – рекао је.

Саша је описао и како је изгледао тренутак када је преко видео позива угледао наследника породице Шерифовић.

- Видео сам Верицу Шерифовић поред Марије кад ми се јавила. Она је у Лос Анђелесу тада била и то је било око 11 сати увече код нас, а код ње је било 10 пре подне. И видим да Верица пева малом „Очи,очи“ од Сузане (смех). Рекао сам ‘Чекај, рекла си да хоћеш мушко дете’, каже ‘Мушко је’, ја онда ‘Да има плаве очи’, каже ‘Има плаве очи’, рек’о добро, а да ли ће имати плаву косу, то ћемо видети кад порасте - нашалио се директор у разговору за Гранд и одговорио на питање које јавност занима, а то је да ли ће Марија наставити свој ангажман у „Звездама Гранда“.

- Хоће, верујем да хоће, нема разлога да неће. А и она мени каже, да је носила трудноћу, не би могла да изнесе, то би за њу било напорно. Ја само чекам да у некој емисији подигне малог и да каже ‘Ево нас, ту смо’-закључио је Поповић за Гранд.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas