Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка Веселинов о мајчинству и исхрани након порођаја, а ево шта каже о проширењу породице

Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић пре само два месеца остварили су се по први пут у улози родитеља, када је на свет дошао њихов син Александар

1684143199_6dab89d5c1df1de7814a5f3ee199ac21dfcf23d8.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Млада модна креаторка сада је сумирала утиске о порођају и томе колико ју је нова животна улога променила.

- Нисам имала никакве страхове што се бебе тиче, исчекивала сам га сваког дана у труднћи, замисљала његове црте лица и од кад сам се породила, нисам желела ни секунд да се одвојим од њега - рекла је Шашка за Информер.

Сашка Веселинов каже да је по природи јако емотивна, а да сада беба само још више појачава ту њену особину.

- Ја сам много емотивна по природи, па ме је улога мајке додатно разнежила и пробудила у мени неке нове осећаје. Заиста су се све коцкице поклопиле у нашој породици, сваког дана осећам захвалност и мир, јер је сада све на свом месту. ћКако изгледа твој дан са бебом, да ли ти син задаје "слатке муке"? 

Млада креаторка се након порођаја вратила режимима исхране које је имала пре трудноће, са жељом да што пре дође до старе килаже.

- Што се тиче моје исхране, девети месец трудноће је за мене био баш проблематичан у том смислу. Јела сам и што волим и што не волим, имала дезерте после јела, све оно што обично никада не радим. Срећа па је то стање трајало само месец дана, иначе бих сигурно имала више килограма на ваги.. Када сам се породила, првих неколико недеља нисам имала апетит, ваљда сам имала доста залиха из претходних дана. Сада сам на аутофагији, тренирам сваког дана и радим све да се што пре вратим у ону своју форму. Храним се вегетеријански, такав начин исхране највише прија мом телу - објашњава Сашка.

Ђорђе јој свакодневно помаже и заједно учествују у одгајању детета.

- Ђоле је укључен максимално у одгајање наше бебе, све радимо заједно и уживамо у сваком тренутку. На њега могу да се ослоним и пресрећна сам што ће Александар да расте у мирној и складној породици, са пуно љубави. 

На питање да ли планирају проширење породице, Сашка каже да је млада и да за то има времена.

- Ја имам само 23 године и нигде не журим. Наравно да нема ничег лепшег него када се породица проширује, али за сада уживамо са нашим сином и кућним љубимцима, љубави дефинитивно не мањка код нас - рекла је за Информер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas