Oglas
· · Komentari: 0

Saška Veselinov o majčinstvu i ishrani nakon porođaja, a evo šta kaže o proširenju porodice

Saška Veselinov i Đorđe Đoković pre samo dva meseca ostvarili su se po prvi put u ulozi roditelja, kada je na svet došao njihov sin Aleksandar

1684143199_6dab89d5c1df1de7814a5f3ee199ac21dfcf23d8.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Mlada modna kreatorka sada je sumirala utiske o porođaju i tome koliko ju je nova životna uloga promenila.

- Nisam imala nikakve strahove što se bebe tiče, isčekivala sam ga svakog dana u trudnći, zamisljala njegove crte lica i od kad sam se porodila, nisam želela ni sekund da se odvojim od njega - rekla je Šaška za Informer.

Saška Veselinov kaže da je po prirodi jako emotivna, a da sada beba samo još više pojačava tu njenu osobinu.

- Ja sam mnogo emotivna po prirodi, pa me je uloga majke dodatno raznežila i probudila u meni neke nove osećaje. Zaista su se sve kockice poklopile u našoj porodici, svakog dana osećam zahvalnost i mir, jer je sada sve na svom mestu. ćKako izgleda tvoj dan sa bebom, da li ti sin zadaje "slatke muke"? 

Mlada kreatorka se nakon porođaja vratila režimima ishrane koje je imala pre trudnoće, sa željom da što pre dođe do stare kilaže.

- Što se tiče moje ishrane, deveti mesec trudnoće je za mene bio baš problematičan u tom smislu. Jela sam i što volim i što ne volim, imala dezerte posle jela, sve ono što obično nikada ne radim. Sreća pa je to stanje trajalo samo mesec dana, inače bih sigurno imala više kilograma na vagi.. Kada sam se porodila, prvih nekoliko nedelja nisam imala apetit, valjda sam imala dosta zaliha iz prethodnih dana. Sada sam na autofagiji, treniram svakog dana i radim sve da se što pre vratim u onu svoju formu. Hranim se vegeterijanski, takav način ishrane najviše prija mom telu - objašnjava Saška.

Đorđe joj svakodnevno pomaže i zajedno učestvuju u odgajanju deteta.

- Đole je uključen maksimalno u odgajanje naše bebe, sve radimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Na njega mogu da se oslonim i presrećna sam što će Aleksandar da raste u mirnoj i skladnoj porodici, sa puno ljubavi. 

Na pitanje da li planiraju proširenje porodice, Saška kaže da je mlada i da za to ima vremena.

- Ja imam samo 23 godine i nigde ne žurim. Naravno da nema ničeg lepšeg nego kada se porodica proširuje, ali za sada uživamo sa našim sinom i kućnim ljubimcima, ljubavi definitivno ne manjka kod nas - rekla je za Informer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas