Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сећање на њега НЕ ЈЕЊАВА: Овако данас изгледа највећа љубав Тошета Проеског (ФОТО)

Реч је о македонској рукометашици Андријани Будимир која до сада никада није давала изјаве.

1650385523_tose.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Хит Рецордс Оффициал
Oglas

Андријана Будимир била је Тошетова девојка у време када је трагична смрт задесила овог познатог певача који је оставио много ожалошћених за собом. Несрећа се догодила16. октобра 2007. године.

Прочитајте још: Раста први пут у јавности након ПРИТВОРА! Открива како су он и Ана ШТИТИЛИ ЋЕРКИЦУ и како му је било на издржавању казне

Тоше и Андријана живели су заједно у прелепој вили у насељу Злокућани у Македонији. Њихове планове за венчање и оснивање породице, нажалост окончала је превремена смрт овог талентованог певача. Последња порука коју је Тоше послао Андријани била је: "Принцезо моја једина, лепо ми пајки, па ћу те чувати у сну. Све има смисла откад си поново у мом животу. Волим те."

Андријана је данас срећно удата жена и мајка једног дечака. Удала се 2013. године, а након трагедије повукла се од очију јавности и више није давала никакве изјаве. Може се рећи да се није много променила од времена док се забављала са Тошетом. Наставила је да се бави спортом и основала своју школу рукомета где ради као тренер. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas