Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕЛЕ СЕ НА ПЕРИФЕРИЈУ: Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић центар Београда мењају за кућу на селу

Близак извор овом младом брачном пару дао је изјаву о њиховим даљим плановима

1708777772_236957_capture_kf.jpg
фото: принтсцреен Инстаграм/јагоденамагли
Oglas

Познати пар, глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић, одлучили су да се преселе на село.

Њих двоје су се последњих месеци бацили у озбиљну потрагу идеалне локације на периферији Београда где ће се скућити са својом децом. 

- Милош је детињство провео у Ваљеву у породичној кући и сада кад је постао родитељ жели да и његови наследници одрастају као он, окружени природом и домаћим животињама на имању, да чују цвркут птица кад се ујутру пробуде и да могу да се играју у шуми и на ливади, а не међу зградама. С тим се слаже и његова супруга. Они су се сагласили да је најбоље да потраже плац на подручју Космаја, Авале, па чак долази у обзир и војвођанска равница. Није им важно да ли се на плацу налази већ изграђена кућа, коју би преуредили у свом стилу, или ће зидати нову. Засад је најбитније да пронађу идеалну локацију, која ће по свим параметрима да им одговара за живот и рад. И Јелисавета и Милош не зависе од живота у граду, а колима веома брзо могу да стигну у престоницу кад год пожеле - прича саговорник.

Према његовим речима, пар је пре две године био на корак од куповине некретнине у Болоњи, где је Теодосић играо за тамошњи Виртус.

- Променили су планове. Болоња им је била сјајно место за живот. Тамо су се лепо адаптирали, али живот спортисте је непредвидив. Уговори се мењају, прилагођавају се ситуацијама, а једно је сигурно - да у родној земљи могу да купе кућу као трајну инвестицију. Зато ће у наредних неколико месеци и то регулисати и преселити се у своју оазу. То им је најбоље решење. Колико знам, стан у којем сада живе на Врачару неће издавати, већ ће по потреби боравити у њему. Све што су доживели и видели у претходном периоду је утицало на то да одлуче да себи обезбеде кров над главом и да управо неко лепо место буде њихова база за даљи живот - прича извор близак супружницима за "Курир". 

Они су преко пријатеља већ ангажовали агенцију за некретнине, која их уредно обавештава о свим понудама које су на располагању, али оно што су видели и обишли досад није задовољило њихове критеријуме и жеље. 

(Информер)

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas