Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Селена Гомез шокирала признањем: "Размишљала сам да се убијем"

Славна лепотица проговорила о најтежем периоду у животу

1667554109_selena-gomez.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Селена Гомез, чувена Дизнијева звезда која је свет освојила природном лепотом, спремна је да исприча своју причу о менталним проблемима и прераној слави до најситнијих детаља.

Прочитајте још: Славна глумица проговорила о борби са тешком болести: На снимање је долазила у инвалидским колицима, а данас не може да хода без штапа

Славну певачицу су многе несреће задесиле до 30. године, а због биполарног поремећаја била је на лечењу на четири раличите клинике. Сада је спремна да отвори душу у документарцу под називом "Мy Минд & Ме", а у интервјуу којим најављује његов излазак, истакла је да је "мрачан период почео у раним двадесетима".

- Немам шта да кријем, била сам у четири центра за лечење. У раним двадесетима почео је мрачан период у мом животу, када више нисам могла да контролишем своје емоције. Тада је кренула моја депресија, због које сам се потпуно изоловала. Понекад сам недељама била само у кревету. Никад нисам покушала да починим самоубиство, али било је дана кад сам и о томе размишљала. Мислила сам да би свет био боље место без мене - испричала је славна певачица и глумица, којој су лекари упорно мењали лекове како би јој било боље.

- Лекари су ми константно мењали лекове у нади да ће нешто помоћи. У једном тренутку више ништа нисам осећала. Имала сам осећај да више ни не постојим, као да сам нестала - описала је Селена која је одлучила да напусти клинику и процес лечења започне код психијатра.

Прочитајте још: Јована Јеремић показала како се припрема за викенд: Врући кадрови из сауне (ВИДЕО)

- Морала сам да научим како да запамтим неке речи. Понекад током разговора нисам знала ни где се налазим. Требало је много напорног рада док сам научила да прихватим да сам биполарна особа и да са тим морам да се носим јер ће увек тако бити - рекла је Селена, која је свој психички поремећај открила 2018. године, након пријаве у установу за ментално здравље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas