Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Селма Хајек прославља Национални дан бикинија: Показала природне облине по којима је позната, и ОСТАВИЛА СВЕ БЕЗ ДАХА у 56.години! (ФОТО)

Многи су у неверици да се овако може изгледати у шестој деценији, а глумица открива у чему је тајна

1688640511_Selma-naslov.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ салмахаyек
Oglas

Селма Хајек слави национални дан бикинија на одушевљење многих. 56-годишња глумица, поделила је нестварну фотографију у бикинију из базена, са својим пратиоцима на Инстаграму.

- Да ли можете да верујете да је бикини ту 77 година?! Надајмо се да неће и њих забранити, написала је уз слику.

Она се постарала да сви буду сигурни да је фотографија скоријег датума, додајући хаштаг #није враћање у прошлост (#нот а тхроw бацк).

Фанови и пријатељи глумице имали су само речи хвале за њен изглед у коментарима.

Многи се питају како Хајекова одржава своје тело фит? 

Селма изгледа затегнуто, у форми и здравије него икада, али она каже да заправо не вежба толико, већ је научила технику за мишиће уз помоћ ресторативне јоге.

- Радим са женом у Лондону, која ме је научила како да држим своје тело на начин да се мишићи активирају цео дан, објаснила је за Пеопле.

- Научила ме је да тонирам мишиће без да их стежем. Опуштате их и фокусирате се на делове које треба користити, али никада са напетошћу. Ако сте свесни свог тела, били би сте изненађени ефектом које оно може да има'', додала је.

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas