Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шенон Доерти након што јој се рак проширио и на кости: "Нисам завршила са љубављу"

Шенон Доерти говори о најтежим тренуцима на свом вишегодишњем путу против рака.

1701338143_profimedia-0463159255.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Дохерти је први пут дијагностикован рак дојке 2015. године. Након мастектомије, хемотерапије и третмана зрачењем, објавила је 2017. да се болест налази у ремисији. Три године касније, открила је да јој се болест вратила и проширила, и да су јој лекари дијагностиковали рак 4. фазе. Како каже он се сада проширио и на кости.

Звезда своју упорност приписује мајци Рози,  која је водила козметички салон и којој је дијагностификована анеуризма мозга када је Доерти имала 8 година. У то време, имала је 10% шансе да преживи.

- Потичем од жене која је била одлучна. Мислим да сам увек била борац. Тако сам одгајана, да будем веома јака и да могу да урадим све што ми падне на памет - искрена је Шенон у разговору за Пипл и додаје:

- Не желим да умрем. Нисам завршила са животом. Нисам завршила с љубављу. Нисам завршила са стварањем. Нисам готова с надом да ћу променити ствари на боље. Једноставно нисам.

Док се суочава са успонима и падовима, она се ослања на свој систем подршке.

- Мислим да не постоји одлука коју донесем, а да не узмем своју маму у обзир. Волим је и тако сам јој невероватно захвална што је невероватна мајка. Узимам у обзир свог брата и његову децу, мог пса, своје животиње. Знам куда идем. Знам људе које ц́у видети. Мислим да бих се плашила смрти да нисам добра особа, али јесам. Не желим да умрем. То је разлика. Не плашим се смрти. Једноставно не желим да умрем - каже Шенон у потресном интервју за поменути магазин.

Шенон сада жели да направи подкаст "Хајде да будемо јасни са Шенон Доерти" у коме ће се осврнути на свој живот. Глумица ће током подкаста покрити широк спектар тема, од њене вишедеценијске каријере у Холивуду до њене борбе са раком дојке. Она је у априлу објавила да се растала од трећег мужа Курта Исвариенка, а сада такође планира да разговара о лекцијама које је научила из својих веза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas