Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Син Исидоре Бјелице проговорио о последњој жељи своје мајке: Да ли је желела журку у белом?

Лав Пајкић проговорио о журки у белом

1606844928_isidora.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Након што је прошло 40 дана од смрти Исидоре Бјелице одржана је опроштајна журка у белом, а Лав Пајкић истиче да није сигуран колико је то заиста била жеља његове мајке.

Прочитајте још: "Породицу сам уништила, улетала из брака у брак"... Наташа Беквалац отворено о грешкама из прошлости

Неколицина представника домаће естраде, на челу са певачицом Зораном Павић, организовало је "Белу бајку за Бјелицу", тематску журку на којој су се сви појавили у белој одећи и славили живот књижевнице, што је била замисао саме Исидоре, како је написала Павићевој у једној од порука.

- Имала је разне идеје о томе како би требало да изгледа њен одлазак. Она је уметник и самим тим је имала различите жеље. Помињало се у медијима да је желела журку. Можда је неком послала поруку да је планирала журку, али толико се дописивала са разним људима да просто не знам које је своје идеје делила са њима и колико је то било озбиљно - изјавио је Лав.

Ипак, Пајкић подвлачи да не замера онима који су организовали споменуту журку и присуствовали истој, будући да би се то његовој мајци сигурно допало.

Прочитајте још: Овај спот Цеце Ражнатовић никад није објављен, а ово је разлог (ВИДЕО)

 

- Била би задовољна како је све тог дана протекло - додао је он.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas