Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Синоним је за лепоту и женственост: Најлепша ЈУГОСЛОВЕНКА се удавала два пута, а онда је доживела велику трагедију

Ана Сасо, која је била проглашена за најлепшу Југословенку, и данас је синоним за лепоту и женственост, али упркос својој великој лепоти, ова мисица није имала среће у љубави.

1671096624_ana-saso.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/анасассо
Oglas

Лепотица, која је пореклом из Хрватске, давне је 1982. године, када је имала само 19, освојила титулу Мис Југославије, што јој је помогло да изгради светску каријеру. Имала је ангажмане у Паризу и Милану, као и бројне понуде за улоге у филмовима које је одбила јер није желела да снима сцене у топлесу. На такмичењу за Мис универзума Ана је ушла у топ 15, због чега је постала симбол лепоте на Балкану.

Прочитајте још: НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА ТРАГЕДИЈУ: Свет је застао у неверици, након изненадне смрти познатог плесача и Ди-џеја, који је увек имао осмех на лицу (ФОТО)

Она се два пута удавала, али оба брака су се несрећно завршила. Први пут је била удата за краља сплитског ноћног живота, Ненада Бареа Теклића, који је у периоду од три деценије био власник десетак најбољих кафића и клубова у Далмацији. Овај брак неславно је завршен, а Теклић је 2014. године погинуо у саобраћајној несрећи.

Ана Сасо се након тога удала за правника Игора Францеског, међутим ни он није успео - овај човек је био велики шармер, а о њему се непрестано причало да је варао супругу са младим девојкама и то на очи читавог Сплита. Две године након развода Францески је ухапшен јер су се у његовом стану девојке из једне организоване групе проституисале.

Ипак, изгледа да је Ана нашла своју мирну луку, јер је већ више од деценије, како пишу хрватски медији, у вези са лекарем Хрвојем Томашевићем.

- С великим задовољством кажем да сам након четрдесете постала напокон задовољна собом. Након свих успона и падова те бројних искустава – и позитивних и негативних – еволуирала сам у сваком смислу. А надопуњује ме и духовност. Све ме то сада чини презадовољном - рекла је Сасо, која је и данас прелепа, пре неколико година за "Глорију".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas