Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Ђуришић отворила душу и проговорила о њјезивијим лажима: "Писали су да сам погинула"

Певачица открила са каквим морбидним текстовима се сусретала

1670225982_snezana-djurisic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Снежана Ђуришић, гостујући у емисији "Премијера-викенд специјал", отворила је душу и причала о друштвеним мрежама, али и лажима који су поједини људи ширили на истим.

Прочитајте још: Овако изгледа Цаканина ћерка из првог брака: Живи у иностранству и има троје деце (ФОТО)

- Ја имам само Инстаграм, немам ништа друго, постоје неке странице које воде две девојке, хвала им на томе. Коментаре скоро и да не читам, зато што имам не баш лепо мишељење о већини људи који се ту оглашавају. Наравно, има изузетака, али друштвене мреже су лошим људима дали шансу да себе представе, а њихово представљање није лепо и нећу да испрљам душу њима - рекла је Снежана и наставља:

- Ако ме неко пита, ја ћу увек рећи. Немате избора, или ћете се нервирати или ћете се навићи. Оно што је поражавајуће јесте да имате један наслов, а испод тога је текст који нема везе са насловом. Постоје људи који читају то и мењају мишљење о вама. Било је наслова и да сам погинула, звали смо брже-боље моју маму, да јој се јавимо. Ето, шта да се каже. Кад неко може да објави да је неко погинуо, трагедија се догодила, па се онда слупан ауто слика и моја слика стоји, или слика неког другог, нисам само ја ту. Нека им Бог помогне. Демантују то моји обожаваоци и то одлично раде. Друшевене мреже су постале једини начин да се испромовише оно што ми радимо. Хтели или не морате да учествујете у свему томе. Али дозирање је неопходно.

Прочитајте још: Драгана Мирковић проговорила о помирењу са Секом Алексић: "Увек ми је смешно у њеном друштву"

Певачица је рекла и да живи као сам нормална свет, као и да воли да оде на пикацу и тамо поразговара са "обичним" људима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas