· · Komentari: 0

Ovako izgleda Cakanina ćerka iz prvog braka: Živi u inostranstvu i ima troje dece (FOTO)

Marija se ne bavi javnim poslom

1670167551_cakana.jpg
Foto: Youtube/ printscreen/TV Pink

Dragica Radosavljević Cakana, u skladnom je braku sa suprugom Nebojšom je punih 25 godina, a malo njih zna da je pre Nebojše volela Borisa iz Beograda, sa kojim je dobila ćerku Mariju, koja preterano ne voli da se eksponira, ne bavi se javnim poslom i ima troje dece.

Kada je završila srednju školu, Cakana je otišla u Makarsku kako bi posetila sestru koja je tada radila kao sezonski radnik u ovom mestu. Tada je upoznala Borisa iz Beograda koji je tada radio na Institutu "Jaroslav Čeh".

NJih dvoje proveli su nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

Pročitajte još: Bojana Barović u 7. mesecu trudnoće: ''Najveća UMETNOST je znati SLUŠATI SRCE'' (FOTO)

Dobili su ćerku Maju koja nije preterano zainteresovana za javni život, poput njene majke. Maja je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. S porodicom živi u inostranstvu.

Cakanin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako pevačica kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.