· · Коментари: 0

Снежану Ђуришић сви знамо, а ево како изгледа певачицина рођена сестра која се не појављује у јавности

Певачицина сестра преживела је праву драму

1665043942_snezana-djurisic-3.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Снежана Ђуришић, једна је од наших најбољих певачица. Иако је њен живот често био изложен у медијима, чланове њене породице, јавност није имала прилику да види.

Прочитајте још: Остала је без свега и тешко се бори: Потресна исповест наше познате глумице која се храни у народној кухињи - "Ово свима може да се деси"

Иако је током блиставе каријере, која траје пет деценија, настојала да се јавности представи пре свега одличним песмама и изузетним гласом, Снежана Ђуришић често је била у медијима и због породичних (не)прилика.

Није тајна да је имала доста потешкоћа због проблематичног понашања сина Марка, пре девет година остала је удовица, а на мети интересовања новинара нашла се и због романсе са угледним гинекологом Вањом Милошевићем.

Ипак, мало ко се сећа да је тема трач-рубрика била и већ далеке 1994. године, када се редакцији „ТВ Новости“ обратио певачицин зет Жика Живановић, који је пожелео да исприча како је окончан његов брак са рођеном сестром Снежане Ђуришић Миром.

Текст, објављен у тиражном породичном магазину, имао је наслов „Мој Милане с америчке стране“, у коме је таксиста из Београда тврдио да му је популарна певачица киднаповала дете, тачније десетогодишњег сина Милана.

‒ Прошле године договорио сам се да Мира и Милан крену са Снежаном у Америку, а да им се ја придружим после два месеца, када добијем визу. Жена и син имали су визу на три месеца, а одмах по слетању у Цирих Снежана им је преко својих веза средила визу за још три месеца. Малолетно дете успели су да одведу помоћу лажног потписа, а сазнајем да је Снежана прибавила „очеву умрлицу“. Замислите, прогласила ме је мртвим како би без мог одобрења одвела дете ‒ исповедао се Жика, напомињући да му је супруга ускоро јавила да не мора ни да долази, јер она покреће бракоразводну парницу.

Сестра Снежане Ђуришић сина је одвела далеко

Причао је и да не зна адресу где му син живи.

‒ Најгоре ми је што не могу да чујем дете, да му пошаљем поклон. Не могу да се помирим са тим да сада није са мном на Ади, да се не шета београдским улицама, да не идемо на пицу и роштиљ на Чубури, где имамо кућу. Чуо сам да је Милан смештен у неку цркву и да тамо проводи време. Тамо иде у школу, а мајка за то време ради. Није у стању да стално буде са њим, виде се тек преко викенда. То ме страшно боли.

О супрузи Мири Жика Живановић је истакао да је уз њега живела као краљица.

‒ Све сам јој купио и омогућио. Њене жеље су за мене биле закон. Окитио сам је златом, одвео код најбољих фризера и козметичара, а сада пере судове у Америци.

‒ Никада ни једно ни друго нисам такнуо ‒ гласио је његов одговор на питање да ли је био груб према жени и сину.

‒ Било је додуше свађа, али тога има у свим породицама. Обожавао сам их. Па, не бих их пустио у Америку да је у нашем браку било криза. Све је то замислила Снежана, која ме не подноси. Она је замислила да Миру уда. Много сам се разочарао у њу и њеног мужа.

‒ Не дозвољавам да се моје име доведе у везу са тим човеком ‒ била је изричита Снежана Ђуришић када су је новинари замолили да прокоментарише изјаве бившег зета.

Фото: Инстаграм принсцреен

‒ Ја нисам адвокат и не мешам се у њихов брак. Да је све било савршено, сигурно не би дошло до овог. Истина, он их није физички злостављао, али их је малтретирао и избацивао из куће. Сваки брак је прича за себе, а овај је завршен.

Шта се даље дешавало није нам познато, тек Снежана Ђуришић о сестри Мири у свакој прилици говори све најлепше, а ту и тамо објави и неку заједничку фотографију.

Прочитајте још: Фотографија коју је Слобода Мићаловић крила од јавности: Ево како је лепа глумица изгледала у венчаници (ФОТО)

‒ Од малих ногу сестра и ја смо научене доброј организацији и одговорности. Љубомори између нас две никад није било места. Моја сестра Мира ишла је у музичку школу, на одсек за флауту. Лепо пева, али се није отиснула у естрадне воде. Да јесте, била бих срећна због ње, никако љубоморна.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.