· · Komentari: 0

Fotografija koju je Sloboda Mićalović krila od javnosti: Evo kako je lepa glumica izgledala u venčanici (FOTO)

Glumica blistala u belom

1665037552_sloboda-micalovic.jpg
Foto: Youtube printscreen

Sloboda Mićalović više od deset godina uživa u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima ćerke bliznakinje.

Pročitajte još: "Otac je hteo da me izbaci iz kuće": Dajana Paunović je ovako govorila o braku sa 24 godina starijim Žikom Jakšićem

Ona je na instagramu postavila fotografiju,  na kojoj pozira u beloj venčanici, a koja je u prvi plan istakla njeno bujno poprsje. Svi oni su koji su pomislili da je fotografija sa njenog venčanja sa Vojinom, prevarili su se.

Naime, Sloboda je nekoliko godina godina snimila film "Na mlečnom putu", koji je kod nas premijerno prikazan 2017, a u njemu je imala scene koje je snimila u venčanici.

Boba se prisetila snimanja filma, pa  je sa pratiocima podelila ovu zanimljivu fotografiju na kojoj ima širok osmeh. 

Fotografija je izazvala veoma pozitivne komentare njenih pratilaca, koji su komentarisali da je Boba naša najlepša glumica. Takođe sliku je komentarisala i Monila Beluči, sa kojom se Sloboda tokom snimanja veoma zbližila.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.