Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снимак Марго Роби који је одушевио свет: Детаљ о младој глумици који нико није знао (ВИДЕО)

Марго Роби је већ недељама у центру пажње

1690545221_profimedia-0788751081.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Прелепа 33-годишња глумица Марго Роби ових дана актуелна је због одигране главне улоге у филму у најпознатијој лутки, Барбики, а поред ње, у филму глуме и Рајан Гослинг, Америка Ферера...

И док читав свет тресе Барби грозница, па велику пажњу привлаче и стајлинзи из филма, као и животне и љубавне приче главних глумаца, углавном се не зна много о томе какви су заправо ти људи приватно.

За Марго Роби се сада са сигурношћу може рећи да је заиста предивна особа, а снимак који је испливао на друштвеним мрежама то недвосмислено и показује.

Мада је реч о видеу који је снимљен још прошле године у Амстердаму, он је тек сад заживео на друштвеним мрежама, у јеку промоције филма о Барбики по читавом свету.

Свакако да сви знамо да је Марго невероватна глумица, што је показала и својим ранијим филмовима, али она је неко ко се потпуно посвећује својим фановима.

Један корисник друштвених мрежа снимио је видео на црвеном тепиху сасвим случајно и открио њен скривени таленат, који је многе оставио без речи.

Испоставило се да је Марго Роби учила знаковни језик и успешно га савладала и употребила током једне премијере на црвеном тепиху. Њој се једна особа, фан са друге стране ограде, обратила управо знаковним језиком.

Премда је до тада писала аутограме обожаваоцима, када ју је глувонема особа дозивала, Марго је одмах оставила све и започела "разговор рукама", уз срдачан осмех.

Тиме је показала колико поштује своје фанове, а, верујемо, стекла још више симпатија...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas