Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШОК изјава Раде Манојловић: "Перем косу и туширам се кад стигнем"

Рада манојловић је једна од најлепших и најзгоднијих певачица на нашој естради

1710835568_gorki_list_07112023_0259--1-.JPG
пхото:АТА
Oglas

Многима се чини као да Рада не стари, а будући да се није подвргла ниједној естетској интервенцији, за њен изглед је очигледно задужена искључиво добра генетика. И док неки мисле да певачица веома води рачуна о свом изгледу, она је једном прилзнала да то ипак није случај.

Наиме, Рада је једном приликом изненадила све признањем када је открила да је неретко "запуштена".

- Морам да признам да не користим филтере, много ме то нервира. Једино што блурујем је целулит, пошто га баш имам и то ме много нервира. Што се тиче мог издања код куће без филтера, ја сам као ракун. Распад система. Подочњаци, пунђа на врх главе. Прави распад система, то је моја сурова животна истина. Туширање и прање косе кад стигнем и од мене доста. Никада нисам ставила креме за лице, креме за руке, маске за косу. Оне парфемисане креме исто не користим. Ништа не негујем, ни лице ни тело. Само је божја воља и гени што овако изгледам - признала је Рада без устезања, те додала да због посла којим се бави може и горе да изгледа, будући да не спава редовно, храни се катастрофално:

"Дискотеке, тешка шминка, непроспаване ноћи. Неко би изгледао оронулије него ја да живи овакав начин живота. Није лако успоставити неки мир и баланс када годинама трчим свуда да све стигнем. Колико сам мало спавала, а јела шта ми падне подруку добро и овако изгледам".

Манојловићева је тада признала и да узима лекове за спавање јер је због посла изгубила баланс и не може да се добро одмори.

Пуним батерија тако што будем сама и не треба ми нико. Треба ми мир и тишина и избегавање људи. Слободне дане користим да спавам, али кад кажем да спавам, стварно спавам. И када се пробудим, ја на силу поново заспим, попијем лекове јер знам да после тога нећу спавати четири дана. Девет сати ми је довољно, некада закуцам и 11 сати. Ако не спавам девет сати, режим на све и нападам кога стигнем", причала је за "Републику".

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas