· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Шокантно признање Ким Кардашијан о експлицитном снимку: Дрогирана снимала кућни видео? (ВИДЕО)

Ким Кардашијан, гостујући у једној емисји и још једном поделила са јавности све о експлицитном снимку због ког је и постала позната

1624093477_kim.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Нетфлиx

Сестре Кардашијан, једне су од најпопуларнијих светских звезда. Захваљујући свом ријалитију "У корак са Кардашијанима", постале су однедавно и милијардерке.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у минијатурном бикинију изазвала пометњу на друштвеним мрежама: Даме, да ли бисте ви ово понеле? (ФОТО)

Након што су се и званично опростиле са публиком, одлучиле су да и пред камерама у једном популарном ток шоу програму, испричају још једном детаље из живота, које су гледаоци имали прилике да виде током емитовања ријалитија. Ким је поново причала о експлицитном снимку због кога је у свету и постала позната, а који јој је донео читаво богатство.

Дрогирана снимала кућни видео

- То је нешто са чиме морам научити да живим у животу. Све се догађа са разлогом и научила сам лекцију после тог скандала - рекла је Ким која би искрено волела да избрише све те неке детаље из свог живота.

Снимак је настао за њен 23. рођендан, али је објављен пет година касније:

- Први пут кад сам се удавала била сам на екстазију. Једном сам га узела и удала сам се. Кад сам га поновно узела, снимила сам кућни по*но филм. Сви то знају. Мислим, може се видети како ми се вилица тресе - рекла је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.