Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Спасила их случајност: Николина Пишек се огласила након тровања гасом ... Ево како се осећају она и ћерка

Николина Пишек и ћеркица Уна, пронађене су у ноћи између суботе и недеље у свом стану без свести

1612793180_nikolina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

До немилог догађаја дошло је услед тровања гасом, а позната водитељка каже да је само пуком срећом избегнута трагедија.

Прочитајте још: Харис Берковић проговорио о трауми из детињства: "Мамин врисак никада нећу заборавити"

- Не знам у чему је грешка, реч је одржаваним инсталацијама. Мајстори су били претходних дана и прегледали све инсталације. Било је све ок. Тренутно је у току реновирање зграде због последица земљотреса. Не могу никога да оптужујем да је крив за ово што се догодило, само желим да надлежни органи утврде шта се догодило, јер се ради о два људска живота која су овим била угрожена - рекла је Николина и додала да су животи ње и њене ћерке сачувани захваљујући томе што је њен супруг Видоје Ристовић брзо реаговао и алармирао пријатеље који живе у Загребу и који су одмах отишли на врата њиховог породичног стана.

- Примљене смо ћерка и ја у недељу у раним јутарњим сатима у болницу са тешким тровањем гасом. Случајност нас је спасила. Мој супруг који није био Загребу је одреговао најбоље могуће. Да је моја одлука била спроведена ми не бисмо биле живе. Чула сам се са супругом када сам дошла из града са ћерком, рекла му да идемо да гледамо филм. Позвала сам га око поноћи и рекла да се не осећам добро и да Уна повраћа. Рекла сам му да ћу ујутру отићи код доктора. Међутим, он је инсистирао да одемо то вече. Позвао ме је после поново, али се нисам јављала на телефон, јер сам очигледно изгубила свест. Касније сам од њега чула да је редом звао пријатеље, те је успео нашег блиског пријатеља да добије у те касне сате - прича нам Николина.


Водитељка и њена наследница одмах су примљене у болницу, а Николина апелује да се законом одреди обавезан аларм за гас, јер се тако могу спасити људски животи.

Прочитајте још: Жене полуделе за њим: Глумац постао сензација преко ноћи - запратило га преко 4.5 милиона људи на Инстаграму (ФОТО)

- Они су позвали полицију и хитну, који су помогли да се развале врата и да дођу до нас. После су нас транспортовали у болницу, малопре смо изашле из болнице. Апелујем да се законом уведе аларм за гас, јер се тако могу спасити људски животи. Мени се догодило то да су инсталације редовно одржаване, али као што видите, могао се десити најгори сценарио - каже Николина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas