Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

"Срамота ме је": Александра Пријовић открила због чега није завршила средњу школу

У четвртој години, напустила је средњу школу

1657192653_prijovic-a.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певачица Александра Пријовић је била малолетна када се пијавила за такмичење "Звезде Гранда". Од тада се доста тога променило. Александра је радила на својим гласовним могућностима, али многи се питају шта је било са школом, с обзиром да је рано почела да ради.

Прочитајте још: "Не сматрам да су ми колеге робови": Афера "ПРОВЕРЕНО" се не стишава, Катарина Живковић послала јасну поруку

"Основну школу сам завршила у Белом Манастиру и била сам одличан ђак. Онда сам уписала Другу средњу школу и завршила редовно три разреда, али четврти нисам. Просто, живот ме је одвео на другу страну. Када ти се деси нешто о чему си одувек маштао, као ја о певању, онда занемариш све остало. Конкретно, ја сам школу," каже певачица на почетку разговора и додаје да су јој наставници из школе дозволили да заврши ванредно четврту годину.

"Доста сам путовала због такмичења за Београд и наставу сам оставила по страни. Не могу да кажем да ме није срамота што нисам завршила четврти разред. Кајем се и свакако желим да завршим школу."

Александра истиче да јој је такмичење за "Звезде Гранда" било најбитније у животу:

"Просто ме је живот одвео на другу страну. Ја нисам једина, има много певача, не само код нас већ и у свету, који нису завршили школу. Образовање је битно, али ако не завршиш школу, не значи да нећеш успети у животу."

Одрасла у Хрватској

"Рођена сам у Сомбору, али сам се одмах по рођењу преселила у Хрватску. Имала сам баш лепо детињство. Дружила сам се и са Србима и са Хрватима. Никада нисам, као ни моји вршњаци, правила разлику ко је Србин, а ко Хрват. Учили су ме да смо сви исти. Ваљда је битно какав је ко човек, а не које је националности. Као девојчица, редовно сам одлазила код баке Босе, деке Ђуре и тате Недељка у Србију у село Бајша, које се налази поред Бачке Тополе.

"Са 13 година сам снимила своје две прве песме. То је био мој други сусрет са Београдом. Отишла сам са мамом код Миће Николића и рекла јој: "Ја ћу једног дана живети у Београду." Просто сам знала да ће се то десити. Све што сам замислила у глави на крају се и десило. Мама ми је тада кроз осмех рекла: "Ма да, хоћеш сигурно." Иначе, таленат за певање сам наследила од мамине мајке, моје покојне баке. Њу никад нисам упознала јер је умрла када је моја мајка имала 16 година, али су ми сви рекли да имам глас као она. Мама често каже да би бака Драгица била срећна и поносна да може данас да ме види.

Почела да пева са три године

- Са три године сам почела да певам по кући и навлачим на себе бакине мараме. Глумила сам да сам на бини "Гранд шоуа". У Хрватској се нису емитовале такве музичке емисије, тако да сам једва чекала да дођем код баке и деке у Србију да гледам "Гранд". Још тада се видело да ће музика бити мој живот. Први озбиљнији наступ имала сам у основној школи, када сам се пријавила за фестивал Деца певају хитове. Певала сам хит Нине Бадрић "Такви као ти" и освојила прво место. Касније сам почела да гостујем по телевизијама и то су били неки моји први јавни наступи. Иначе, волела сам искључиво забавну музику. Дешавало се да ми мама пусти неку народну песму док се возимо у колима, а ја одмах променим станицу. Волела сам неки други жанр док се једног дана нисам пребацила на народну музику.

"Звезде Гранда" промениле су јој живот из корена иако је испала у првом кругу.

- Са "Грандом" сам потписала уговор 2011. године и он истиче у септембру. Много сам желела да се пријавим за такмичење "Звезде Гранда" и, наравно, да прођем у финале. На аудицију у Суботицу отишла сам са мамом, баком и деком. Имала сам велику трему да певам испред Саше Поповића. Прошла сам аудицију и пласирала се на такмичење. Тај период живота никад нећу заборавити - прича Прија и наставља:

Прочитајте још: Наша позната глумица у потпуно природном издању: Катарина Журић објавила слике са НУДИСТИЧКЕ ПЛАЖЕ (ФОТО)

- Било је ту много одрицања. Моја породица се веома истрошила, а мама је због мене изгубила посао. Снимања су била викендом, а мама је у то време певала у једном клубу у Хрватској. Пошто није стизала да ме вози у Београд, морала је да изабере и тако је остала без тог ангажмана. Тата, бака и дека су водили аутобус са навијачима, а ја сам ишла са мамом. Била сам баш млада и неискусна, нисам се сналазила ни са шминком ни са гардеробом. Сада када видим те снимке буде ми криво што се нисам лепше обукла или нашминкала или направила неку лепшу фризуру. Нико у то време није имао стилисте и особе које брину како изгледамо, просто смо сви сами себе облачили како смо знали и умели. Када сам испала из такмичења, чврсто сам решила да нећу више покушавати у "Звездама гранда".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas