Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Шта сад, Боже мој ...вежбало се": Мирка Васиљевић прокоментарисала фотографије на којима је Вујадин са непознатом женском особом

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић су дуго заједно, а током своје везе су прошли кроз разне ситуације

1708778092_Foto-Ataimages.rs-Mirka-i-Vujadin.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Својевремено су домаћи медији ухватили Вујадина у ноћном проводу где је био приснији са непознатом женском особом, а Мирка му је све то опростила.

- Он јесте био на фотографијама, то је чињеница, али морао је да вежба. То је тема о којој нисам желела да говорим за медије јер су медији седма сила, а са силом се не треба пуно шалити и имати неки сукоб. Они су мало напали нас, били смо им интересантни, свашта су писали. Он јесте био на фотографијама, али шта сад, Боже мој ...вежбало се", рекла је Мирка - рекла је Мирка у емисији "Амиџи шоу" и додала да је није погодила фотографија на којој Вујадин са непознатом девојком у проводу.

"Свако од нас има слободу"

Како је Мирка тада истакла недавно, она нема проблем са тим да Вујадин често излази у ноћни провод без ње.

- Немам проблем да Вујадин излази без мене. Свако од нас има своју слободу, свако има право да ради шта год хоће. Не можете никога ни у чему зауставити. Ако жели, наћи ће начин да побегне - прича Мирка и открива да и она воли ноћни живот.

- Волим да изађем сама, а волим и са њим. Имам жеље, воље и снаге за изласцима, само да је квалитетно друштво - рекла је глумица за "Блиц" и тада истакла како постоји одређена доза љубомора између ње и Вујадина.

- Ако нема повода, нема разлога за љубомором. Не бих сигурно волела да никада не знам где је и шта ради. Мене шта интересује, ја директно и отворено питам. Ако имам неку сумњу, одмах седнемо и поразговарамо. Никада једно другом нисмо правили сцене због љубоморе. Знамо шта је за јавност, а шта за приватност - закључује Мирка Васиљевић за "Блиц".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas