Oglas
· · Komentari: 0

"Šta sad, Bože moj ...vežbalo se": Mirka Vasiljević prokomentarisala fotografije na kojima je Vujadin sa nepoznatom ženskom osobom

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su dugo zajedno, a tokom svoje veze su prošli kroz razne situacije

1708778092_Foto-Ataimages.rs-Mirka-i-Vujadin.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Svojevremeno su domaći mediji uhvatili Vujadina u noćnom provodu gde je bio prisniji sa nepoznatom ženskom osobom, a Mirka mu je sve to oprostila.

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj ...vežbalo se", rekla je Mirka - rekla je Mirka u emisiji "Amidži šou" i dodala da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

"Svako od nas ima slobodu"

Kako je Mirka tada istakla nedavno, ona nema problem sa tim da Vujadin često izlazi u noćni provod bez nje.

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne - priča Mirka i otkriva da i ona voli noćni život.

- Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo - rekla je glumica za "Blic" i tada istakla kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

- Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost - zaključuje Mirka Vasiljević za "Blic".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas