Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТАЈЛИНГ НА ДОДЕЛИ ОСКАРА: Гламур, софистицираност, сјај и ДОМИНАЦИЈА елеганције

Додела Оскара за 2024. прославила је најбоља филмска перформансе у години, но, на црвеном тепиху су звезде пре тога извеле своје најбоље модне перформансе, закључивши узбудљиву сезону доделе награда са својим најбољим ансамблима.

1710151082_352051_haljine-oskar_ls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Многе звезде су одабрале дизајн који се сукобљавао између традиционалног и савременог, што је резултирало изгледом који је био и гламурозан и ванвременски, али такође и потпуно свеж. Раме уз раме са модним Супербоулом(како медији називају) Мет Галу, црвени тепих доделе Оскара је светлуцави пут за славне личности да покажу свој најбољи изглед и освоје својим најбољим креацијама. Иако је исход самих Оскара често непредвидив, једно је сигурно: додела награда би требало да садржи посебну награду само за најбоље одевену звезду.

Некада звезде имају намеру да оставе и одређену поруку или неки утисак кроз одевање, било да се ради о поруци са политичком конотацијом, њиховим најновијим пројектима или једноставно односу према њиховом личном стилу и животу. Године 1955. свилена хаљина Идит Хед за Грејс Кели, одвојила ју је од њених колега глумаца јер је хаљину креирала костимографкиња, а не модна кућа, што ју је годинама омогучило да доспе на листу најбоље обучених на овој додели. Или можда Диор Хауте Цоутуре хаљине Натали Портман са доделе Оскара 2020. када је на свом црном плашту до пода, садржала вез са исписаним именима свих женских режисерки које нису тада биле номиноване.

Ситуација није ништа боља, јер ове године је само Жастин Трије једина жена која је успела да се нађе међу номинованим режисерима, а било је других које су заслужиле да се ту нађу.

Ове године, на црвеном тепиху Оскара 2024. звезде су помериле границе, радећи са својим омиљеним дизајнерима, фризерима и шминкерима како би биле спремне за највећу ноћ у Холивуду. Долазећи у јарким и смелим бојама, креативним силуетама, деколтеима и хаљинама са порубом до пода, сви овогодишњи кандидати за Оскара и присутни појавили су се обучени да импресионирају, али само неколицина одабраних може се сматрати најбоље обученим.

(Stil)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas