· · Коментари: 0
ВИП

Стил живота својствен ХОЛИВУДСКИМ ЗВЕЗДАМА: Невена Божовић са супругом и ћерком живи у ХОТЕЛУ (ФОТО)

Овај млади брачни пар већ дуже од две године живи у мало другачијим условима.

1635770452_nevena.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/nevenabozovicofficial

Две године је прошло откако се певачица Невена Божовић удала за пилота Николу Ивановића са којим је и добила ћерку Анку, а уместо типичног дома, новопечени родитељи станују у једном хотелу у Будви, што су многи на почетку њиховог заједничког живота сматрали необичним.

Невена и Никола уселили су се у један од најлепших апартмана у хотелу који је у власништву пилота. За многе њихове пријатеље то је била неуобичајена одлука, поготово што је такав стил живота својствен богатим и славним холивудским звездама, преноси "Story".

Прочитајте још: Завирите у дом певачице Адел: Најмодернији ентеријер у стилу енглеског села (ВИДЕО)

Медији су писали да пилот за којег се Невена удала заправо одавно води такав стил живота, а да му се она у томе само придружила када су отпочели заједнички живот.

Медији такође наводе да се Никола на све начине потрудио да свој момачки апартман претвори у кутак у којем ће се Невена осећати пријатно. За своју супругу је наручио и клавир како би Невена могла да свира и компонује, а нови дом су украсили и многим ситницама и детаљима које су донели са заједничких путовања.

На последњем спрату поменутог хотела, Никола је отворио и луксузни ресторан па су се многи шалили да певачица неће морати да брине ни када је кување у питању, а свакако ни о одржавању дома будући да су за то задужене хотелске собарице.

- У приземљу хотела налази се кафић у којем Невена и Никола сваког јутра пију кафу. Ту воле да седе са пријатељима, а чести гости су им и Невенини родитељи. Сваки пут када су у Будви, њени родитељи одседну у Николином хотелу - такође је испричао њихов пријатељ.

Иако Невена своју каријеру гради у Београду, није јој сметало да се измести у Будву, те је чак додала да јој тамошња енергија прија.

- И пре него што сам се удала, знала сам да у Будви сваке године проведем три или четири месеца, и лети и зими. Имам тамо много пријатеља и прија ми мањи град. Мој посао је често веома напоран, стална снимања, много обавеза, медији и уморим се. У Будви имам времена да стварам, да пишем, тамо имам инспирацију јер имам времена и много је мирнији живот у мањем граду - навела је својевремено певачица.

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.