Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВА ПОНУДА

Студио за тетовирање у Лондону нуди свима БЕСПЛАТНО УКЛАЊАЊЕ тетоважа са ликом Кањеа Веста

Пиши-бриши!

1670247455_profimedia-0732561328-Kanje-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Студио који се бави и уклањањем тетоважа, дао је посебну понуду за све бивше фанове Кање Веста. Они су на друштвеној мрежи објавили да ће уклонити тетоваже са ликом Веста бесплатно, уколико неко жели.
45-годишњи репер је на мети осуда и критике, након својих антисемистичких изјава и испада у јавности. Након свега, изгубио је репутацију, као и милионске уговоре са познатим брендовима, који су решили да пресеку све везе са њим.

Овај тату-студио је у својој објави написао следеће:

''Када имате тетоважу инспирисану неким коме се дивите, а они освану на насловним странама из свих погрешних разлога...ми нудимо оснажујуће, са пуно емпатије, високотехнолошко искуство уклањања тетоважа. Уколико желите промену, ту смо да помогнемо''.

Прочитајте још: МР БИН: РАЗВЕО СЕ ЗА 65 СЕКУНДИ, од жене са којом је био ВИШЕ ОД 20 ГОДИНА, због много млађе ЉУБАВНИЦЕ (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Био је звезда серије 'ВЕСЕЛЕ 70-те', а сада је САЈЕНТОЛОГ И ОПТУЖЕН ЈЕ ЗА СИЛОВАЊЕ: Погледајте о коме је реч (ФОТО)

Коментари испод објаве гласили су:

- Ко би уоште истетовирао њега, на првом месту?
- Јизи дошао, Јизи отишао...само попијте пиће пре уклањања
- Да ли понуда укључује и уклањање речи песама? 

Неки су имали и другачија мишљења:
- Ово је глупо, нисам његов фан, али ова култура у коме се укида неко или нешто је бесмислена!

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas