Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVA PONUDA

Studio za tetoviranje u Londonu nudi svima BESPLATNO UKLANJANJE tetovaža sa likom Kanjea Vesta

Piši-briši!

1670247455_profimedia-0732561328-Kanje-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Studio koji se bavi i uklanjanjem tetovaža, dao je posebnu ponudu za sve bivše fanove Kanje Vesta. Oni su na društvenoj mreži objavili da će ukloniti tetovaže sa likom Vesta besplatno, ukoliko neko želi.
45-godišnji reper je na meti osuda i kritike, nakon svojih antisemističkih izjava i ispada u javnosti. Nakon svega, izgubio je reputaciju, kao i milionske ugovore sa poznatim brendovima, koji su rešili da preseku sve veze sa njim.

Ovaj tatu-studio je u svojoj objavi napisao sledeće:

''Kada imate tetovažu inspirisanu nekim kome se divite, a oni osvanu na naslovnim stranama iz svih pogrešnih razloga...mi nudimo osnažujuće, sa puno empatije, visokotehnološko iskustvo uklanjanja tetovaža. Ukoliko želite promenu, tu smo da pomognemo''.

Pročitajte još: MR BIN: RAZVEO SE ZA 65 SEKUNDI, od žene sa kojom je bio VIŠE OD 20 GODINA, zbog mnogo mlađe LJUBAVNICE (FOTO)

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Bio je zvezda serije 'VESELE 70-te', a sada je SAJENTOLOG I OPTUŽEN JE ZA SILOVANJE: Pogledajte o kome je reč (FOTO)

Komentari ispod objave glasili su:

- Ko bi uošte istetovirao njega, na prvom mestu?
- Jizi došao, Jizi otišao...samo popijte piće pre uklanjanja
- Da li ponuda uključuje i uklanjanje reči pesama? 

Neki su imali i drugačija mišljenja:
- Ovo je glupo, nisam njegov fan, ali ova kultura u kome se ukida neko ili nešto je besmislena!

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas