· · Коментари: 0

Супруг Тање Савић спреман да је УНИШТИ: "Ако се појаве снимци, готова је"

Драма око Тање Савић, Драшка Станивуковића и њеног још увек законитог супруга Душана Јованчевића се данима не смирује.

1637565522_tanja.jpg
Фото: Атаимагес

Наиме, Душан је открио да су се он и Тања заједно дрогирали, након чега су правили експлицитне снимке које ће он кад-тад објавити у јавности.

Прочитајте још: УСМРТИО мајку и ћерку, и тврдио да се ничег НЕ СЕЋА: Муж Саре Џесике Паркер има БУРНУ ПРОШЛОСТ иза себе

- Уопште ми није битно шта причају Драшкови и како ме коментаришу. Знам шта је истина, не плашим се никога и знам шта причам у сваком тренутку. Свако има право на своје мишљење. Мојој приватној архиви нема краја, а Тања се плаши јер зна шта је све радила док смо се највише волели, то је било као у оним филмовима за одрасле. Нису у питању само снимци, јавност ће ускоро да листа слике на којима се види како се Тања дрогира, пијана да не зна где је лево. Све имам црно на бело - каже Душан, Тањин још увек законити супруг, и открива где су настале спорне фотографије с којима планира да изађе у јавност:

- Пре хаоса с децом виђали смо се у Новом Саду. У хотелу који сам изнајмљивао - то је заправо био стан на дан дан, тамо смо се дрогирали и пили. Знате већ које су то дроге. Она најлепша што улази на нос, а то је кокаин. Сетиће се она, да јој се освежи памћење. Шта мислите, шта ће да се деси кад јавност види шта ради мајка моја два сина? На чијој страни ће бити закон? Ко је подобан родитељ? Све има своје.

Прочитајте још: Да ли бисте урадили овако нешто? Глумица Оља Левић заборавила на страх (ФОТО)

- Знам ја како и кад да реагујем. А тек какве снимке имам, то ако изађе, она је готова. Наравно, пазим и ја јер, какав сам отац ако моји синови то после виде? Они су већ велики, телефоне не испуштају из руку, нећу да идем толико далеко, али љут сам много. Могу и може ми се да радим шта год пожелим јер за све што кажем имам доказе, рекао је Душан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.