· · Komentari: 0

Suprug Tanje Savić spreman da je UNIŠTI: "Ako se pojave snimci, gotova je"

Drama oko Tanje Savić, Draška Stanivukovića i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje.

1637565522_tanja.jpg
Foto: Ataimages

Naime, Dušan je otkrio da su se on i Tanja zajedno drogirali, nakon čega su pravili eksplicitne snimke koje će on kad-tad objaviti u javnosti.

Pročitajte još: USMRTIO majku i ćerku, i tvrdio da se ničeg NE SEĆA: Muž Sare Džesike Parker ima BURNU PROŠLOST iza sebe

- Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voleli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gde je levo. Sve imam crno na belo - kaže Dušan, Tanjin još uvek zakoniti suprug, i otkriva gde su nastale sporne fotografije s kojima planira da izađe u javnost:

- Pre haosa s decom viđali smo se u Novom Sadu. U hotelu koji sam iznajmljivao - to je zapravo bio stan na dan dan, tamo smo se drogirali i pili. Znate već koje su to droge. Ona najlepša što ulazi na nos, a to je kokain. Setiće se ona, da joj se osveži pamćenje. Šta mislite, šta će da se desi kad javnost vidi šta radi majka moja dva sina? Na čijoj strani će biti zakon? Ko je podoban roditelj? Sve ima svoje.

Pročitajte još: Da li biste uradili ovako nešto? Glumica Olja Lević zaboravila na strah (FOTO)

- Znam ja kako i kad da reagujem. A tek kakve snimke imam, to ako izađe, ona je gotova. Naravno, pazim i ja jer, kakav sam otac ako moji sinovi to posle vide? Oni su već veliki, telefone ne ispuštaju iz ruku, neću da idem toliko daleko, ali ljut sam mnogo. Mogu i može mi se da radim šta god poželim jer za sve što kažem imam dokaze, rekao je Dušan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.