· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Супруга Небојше Глоговца открила да би била срећна да ћерки каже: "Ово је улица која носи име твог тате"

Милица Глоговац говорила је о томе колико је поносна на презиме које носи, али и о иницијативи да улица на Дорћолу добије Небојшино име.

1635516073_milica-glogovac.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Tina Perovic

Супруга Небојше Глоговца гостовала је у једној емисији, у којој је говорила о глумцу, љиховој ћерки Сунчици, као и причи да ће једна улица на Дорћолу носити Небојшино име.

- Јако сам поносна на презиме које носим. Оно је и одговорност и љубав. Ја сам иначе Црногорка, рођена на Цетињу и то увек с поносом истичем, а овде се камуфлирам нагласком. У Београд сам дошла да бих студирала, као што ми из тих крајева волимо - казала је Милица с осмехом у емисији "Кец на једанаест".

Прочитајте још: "Није добро, имам рак плућа": Три године од смрти Небојше Глоговца

На питање водитеља докле се стигло с иницијативом да улица на Дорћолу добије Небојшино име, Милица је одговорила да је сигурна да ће се то десити.

- Иницијатива Југословенског драмског позоришта била је да Небојша добије улицу и упутили су је Граду. Мислим да је сада у току нека бирократска процедура, нисам упућена, али сигурна сам да ће се то догодити јер верујем да би то људи волели. Ја волим да одвајам његов лик и дело од онога што смо били ми, али наравно да бих била срећна да ћерки кажем: "Ово је улица која носи име твог тате". То би било лепо. Он то заслужује и сигурна сам да сви мислимо да му то и припада. Треба да однегујемо боље и трајније вредности. Он је херој и легенда, важан пример младим људима. Био је то и остао. Верујем да добра дела живе - казала је Милица Глоговац.

Милица је потом открилаје да од филмова у којима је глумио највише воли "Муње" и "Кенгура", а од позоришних представа "Хамлета".

- Хадерсфилд је улога потпуно другачија од њега, али тој улози се дивиш. То је била једна од његових омиљених улога - рекла је Милица и додала да јој је Небојша уз све дивне ствари оставио и своје пријатеље.

- Бранка Катић ми је врло драга и блиска пријатељица - истакла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.