Oglas
· · Komentari: 0

Suzana Jovanović i Saša Popović oženili sina: Mlada blista u venčanici popularnog kroja, a ovu pesmu su odabrali za prvi ples (FOTO)

Sin Suzane Jovanović, Danijel, oženio se juče devojkom Tijanom

1653029373_79738a852a637a258e0c433a68f3b5ed0615481e.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Suzana Jovanović i Saša Popović juče su imali mnogo razloga za sreću. Danijel, Suzanin sin iz prvog braka, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom.

Velika proslava napravljena je u jednom restoranu u Beogradu, a okupila je mnogo poznatih ličnosti.

Sve je pratila svadbena euforija, pa su sa velikim osmesima pozirali fotografima.

- Uzbuđeni smo, prvi put iz naše kuće ide neka svadba posle mene i Suzane - rekao je Saša Popović.

Pročitajte još: MILICA MANDIĆ OTVORILA DUŠU: Živela sa petočlanom porodicom u 44 kvadrata, a otac je gledao samo njena finalac

Suzana i ćerka Aleksandra za ovu priliku odabrale su odela jarkih boja, izuzetno popularne komade prolećne sezone. Supruga Saše Popovića ponela je narandžasto odelo širokih nogavica koje prati takođe širi kroj sakoa, a da cela kombinacija bude zanimljivija birala je ljubičastu košulju ispod. Dok je ćerka Aleksandra nosila plavo odelo sličnog kroja koje je dalo savršen kontrast njenoj crvenoj kosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Mlada, Tijana, nosila je sirena haljinu od čipke, a njen suprug, Danijel, klasično crno odelo. Za prvi ples mladenci su birali hit Miše Kovača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

Venčanju su prisustvovale i broje poznate ličnosti: Ceca, Viki Miljković, Lepa Brena, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Sanja Kužet..

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas