· · Komentari: 0

Suzana Jovanović i Saša Popović oženili sina: Mlada blista u venčanici popularnog kroja, a ovu pesmu su odabrali za prvi ples (FOTO)

Sin Suzane Jovanović, Danijel, oženio se juče devojkom Tijanom

1653029373_79738a852a637a258e0c433a68f3b5ed0615481e.jpg
Foto: Ata images

Suzana Jovanović i Saša Popović juče su imali mnogo razloga za sreću. Danijel, Suzanin sin iz prvog braka, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom.

Velika proslava napravljena je u jednom restoranu u Beogradu, a okupila je mnogo poznatih ličnosti.

Sve je pratila svadbena euforija, pa su sa velikim osmesima pozirali fotografima.

- Uzbuđeni smo, prvi put iz naše kuće ide neka svadba posle mene i Suzane - rekao je Saša Popović.

Pročitajte još: MILICA MANDIĆ OTVORILA DUŠU: Živela sa petočlanom porodicom u 44 kvadrata, a otac je gledao samo njena finalac

Suzana i ćerka Aleksandra za ovu priliku odabrale su odela jarkih boja, izuzetno popularne komade prolećne sezone. Supruga Saše Popovića ponela je narandžasto odelo širokih nogavica koje prati takođe širi kroj sakoa, a da cela kombinacija bude zanimljivija birala je ljubičastu košulju ispod. Dok je ćerka Aleksandra nosila plavo odelo sličnog kroja koje je dalo savršen kontrast njenoj crvenoj kosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Mlada, Tijana, nosila je sirena haljinu od čipke, a njen suprug, Danijel, klasično crno odelo. Za prvi ples mladenci su birali hit Miše Kovača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

Venčanju su prisustvovale i broje poznate ličnosti: Ceca, Viki Miljković, Lepa Brena, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Sanja Kužet..

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.