Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Сваки дан се борим за још један дан живота": Зоран Калезић отоворио душу о борби са опаком болести

Певач у тешком стању

1642579037_kalezic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певач Зоран Калезић, наставио је животну битку после операције плућа у Подгорици, где су му одстрањени делови оба плућна крила, која је захватио канцер.

Прочитајте још: Никад виђена слика ТОШЕТА ПРОЕСКОГ: Емотивна фотографија растужила многе (ФОТО)

Он је прошле године први пут открио да болује од опаке болести, оголио душу и признао да му је сваки нови дан још једна борба за живот.

Борба за сваки нови дан живота

- Шта да вам кажем, на мукама сам... Свако јутро је нова борба за још један дан живота - рекао је Калезић за "Српски Телеграф" и додао:

- Ја никад нисам био из те приче, нит су мени потребни лајкови нит ми треба шта друго. Моја мука је само моја, не желим више о томе да говорим јавно, има милион болесних људи, нисам ја ништа важнији од било којег другог болесног човека. Могу да кажем да сам као и сваки други човек коме је хемиотерапија једина нада. Како могу да се осећам, лоше сам, право да вам кажем, опростите што сам искрен, као што сам увек био, увек на своју штету, на туђу никад. Ја нисам никаква звезда "Гранда", не треба ми публицитет, ја имам 72 године и не одустајем од живота.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas