Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Швалерај невиђени": Овако је ДИВНА Карлеуша говорила о Душку Тошићу (ВИДЕО)

Увек су интригирали јавност

1657023380_Foto-Printscreen-Instagram-karleusafan-karleusastar.jpg
Фото: Принтскреен/ Инстаграм - карлеусафан, карлеусастар
Oglas

Последњих месеци нагађало се о кризи у њиховом браку, а о томе колики је Душко швалераш причала је и Јеленина покојна мајка Дивна.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША потврдила САОПШТЕЊЕМ развод од ДУШКА ТОШИЋА: Певачица коначно проговорила о завршетку брака (ФОТО)

Дивна је тада била у ријалитију "Академија дебелих", где је у разговору са певачицом Зорицом Марковић, причала о неверству у ћеркином браку.

- Знаш, Душко је швалерај невиђени. Боли ме уво, само нека је она мени жива и здрава. Поготово ми се свиђа овај део "богати Американац - одговорила је тада Дивна Марковићевој која јој је пренела речи видовњака како ће се Јелена развести и удати за богатог Американца, ком ће родити ћерку.

 Наводне изјаве моје мајке у вези са мојим супругом, удајом за Американца, итд. су најобичнија ИЗМИШЉОТИНА. Тако нешто нигде НИЈЕ емитовано - писала је ЈК, а тад је тв "Пинк "објавио саопштење:

- Дивна Карлеуша је изјавила оно што је постало доступно медијима. То је делимично емитовано прекјуче, а синоћ су гледаоци имали прилику да виде наставак разговора између Дивне и Зорице Марковић, у коме се чула и спорна реченица о Тошићу – стајало је у саопштењу прес службе телевизије "Пинк".

Прочитајте још: Након саопштења о РАЗВОДУ брака ово је прво што је Јелена Карлеуша урадила (ФОТО)

- Свако ко погледа спорни снимак где моја мајка прича о Душку видеће да је пилог злонамерно измонтиран, недостају делови и све је нелогично - писала је Карлеуша тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas