Oglas
· · Komentari: 0

"Švaleraj neviđeni": Ovako je DIVNA Karleuša govorila o Dušku Tošiću (VIDEO)

Uvek su intrigirali javnost

1657023380_Foto-Printscreen-Instagram-karleusafan-karleusastar.jpg
Foto: Printskreen/ Instagram - karleusafan, karleusastar
Oglas

Poslednjih meseci nagađalo se o krizi u njihovom braku, a o tome koliki je Duško švaleraš pričala je i Jelenina pokojna majka Divna.

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA potvrdila SAOPŠTENJEM razvod od DUŠKA TOŠIĆA: Pevačica konačno progovorila o završetku braka (FOTO)

Divna je tada bila u rijalitiju "Akademija debelih", gde je u razgovoru sa pevačicom Zoricom Marković, pričala o neverstvu u ćerkinom braku.

- Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac - odgovorila je tada Divna Markovićevoj koja joj je prenela reči vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će roditi ćerku.

 Navodne izjave moje majke u vezi sa mojim suprugom, udajom za Amerikanca, itd. su najobičnija IZMIŠLJOTINA. Tako nešto nigde NIJE emitovano - pisala je JK, a tad je tv "Pink "objavio saopštenje:

- Divna Karleuša je izjavila ono što je postalo dostupno medijima. To je delimično emitovano prekjuče, a sinoć su gledaoci imali priliku da vide nastavak razgovora između Divne i Zorice Marković, u kome se čula i sporna rečenica o Tošiću – stajalo je u saopštenju pres službe televizije "Pink".

Pročitajte još: Nakon saopštenja o RAZVODU braka ovo je prvo što je Jelena Karleuša uradila (FOTO)

- Svako ko pogleda sporni snimak gde moja majka priča o Dušku videće da je pilog zlonamerno izmontiran, nedostaju delovi i sve je nelogično - pisala je Karleuša tada.

BONUS VIDEO:

 

 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas