Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све моје везе су почињале идилично, а завршавале се лоше": Неда Украден о љубавном животу - "Сусрет са покојним мужем био је судбински" (ФОТО)

Певачица искрено о браку са покојним редитељем

1674041572_foto-ATA-images-Neda-Ukraden.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Неда Украден током читаве каријере важила је за велику заводницу и фаталну даму. Супруга Милана Билбију упознала је веома млада, након 10 година љубави су се венчали, добили ћерку Јелену и у браку провели три године, али су до његове смрти, 2013. године, остали у добрим односима.

"Све моје љубавне везе су почињале идилично, али лоше су се завршавале. Увек је недостајало стрпљење или поверење. Иако има љубави, увек нешто фали... Покојног мужа Милана Билбију сам упознала на снимању емисије 'На ти', коју је он режирао. Имала сам 19 година и била студент Филозофског факултета у Сарајеву, а наш сусрет у редакцији ТВ Сарајево био је судбински и љубав на први поглед. Наша веза трајала је десет година и завршила се браком, који се распао после три године. Милан је у почетку подржавао моје певање, али касније није могао да се носи са мојим успехом и био је веома љубоморан. Срећом, добили смо ћерку Јелену, коју смо размазили. Милан се после развода поново оженио, али је после теже болести 2013. године умро у својој коноби у Лепетанима", почела је певачица своју исповест за "Хит Информер".

Прочитајте још: У "Олуји" глуми свештеника, а заправо опасан фрајер: Ко је Златан Видовић који сигурним корацима иде ка самом врху српског филма (ФОТО)

Након развода, њен љубавни живот обележила је веза са лекаром Момом Јаковљевићем, као и романса са једним Американцем који је хтео да је одведе пред олтар.

"Десила ми се љубав у Београду, и то обострана са Момом Јаковљевићем. Били смо скоро истих година са пропалим браковима иза себе. Он је био успешан лекар, а пре тога се бавио и манекенством. Нисам хтела да одустанем од певања, а нисам могла да се ослоним само на његову плату, па смо раскинули. Ипак, 30 година касније он је као лекар помогао Јелени да изнесе своју трећу трудноћу и роди здравог дечака, мог унука! Имала сам и дечка, Џорџ се звао, из Америке... Са њим сам раскинула због превелике љубоморе. У току једне свађе у хотелској соби почео да прави неред и баца све, поломио је даљински од телевизора у бесу. Тада сам помислила да је добро што се нисам удала за њега. Чула сам да је умро од срца пре неколико година сам у свом стану на Флориди", открила је Неда.

Прочитајте још: Милца Тодоровић зна како да понесе изазовни стајлинг: Певачица дошла у емисију у доњем вешу, али уз један комад све изгледа другачије (ФОТО)

Певачица памти срећно детињство које је имала у Далмацији, у родном Имотском, које је нажалост прекинуто када се са породицом преселила у Вишеград.

"Одлазак из Имотског је за мене био најтужнији и најболнији део мог детињства, јер сам страшно волела тај град. И дан-данас осећам ту бол, као живу рану која никад није зарасла. Било је то опраштање не само од драгих и блиских особа, пре свега баке и деке, већ и од свих вршњака с којима сам проводила те прве године свог живота", емотивна је певачица, која признаје да се осећала веома усамљено јер није имала браћу и сестре, а једном приликом је због тога чак и побегла од куће.

"Била сам много усамљена, а музика ми је била уточиште за машту и снове, па ми је ту било лепше него на јави. Молила сам се стално да добијем брата или сестру како не бих била сама... Са пет година сам побегла, и то само зато што ми је фалило дечје друштво.Чула сам децу да иду у школу, па сам кренула за њима, ушла у учионицу и села у последњу клупу. За то време мама је схватила да ме нема у стану, па је отишла код тате у полицију и тада је кренула потрага. Ангажовано је много људи, паса, оружја, службених кола... Тражили су ме свуда, чак су мислили и да сам отета. Како је време одмицало, помислили су да сам отишла на мост и упала у Дрину. У целој тој фрци ја сам се вратила из школе и видела гомилу полиције код нас. Била сам у чуду, а мама и тата су плакали од среће. Када сам им рекла где сам била, извукли су ми уши, па ми више није пало на памет да тако нешто урадим", закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas