Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су се питали где јој је мајка: Марија Шерифовић објаснила зашто Верица није дошла на њен концерт

Марија Шерифовић синоћ је одржала концерт који се дуго чекао.

1648113488_marija_serifovic_1_koncert_23032022_0079.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Марија Шерифовић синоћ је одржала велики концерт у Београду, који је само први у низу њених концерата заказаних у српској престоници.

Јуче је у првим редовима било многих познатих личности, док су многи приметили да у публици нема мајке Марије Шерифовић, чувене певачице народне музике Верице Шерифовић.

- Рекла сам јој да не долази. Казала сам: "Мајко, не стварај ми притисак, дођи на неки следећи концерт", желела сам да први концерт буде одрађен како треба, да будем фокусирана - казала је Марија, а потом урадила нешто што нико није очекивао.

Прочитајте још: Милица Павловић више није иста: Певачица се одлучила за драстичне ПРОМЕНЕ за почетак пролећа (ВИДЕО)

- Мама ми је рекла да је ову песму слушала док се порађала. То ми је чудно с обзиром на то да се са мном порађала 17 сати. Ал' ето, сад ћу јој испунити жељу, да буде срећна мајка. Сад ћу певати ту песму - рекла је Шерифовићева, па почела да пева нумеру "Исн'т Схе Ловелy", Стивија Вондера, што можете чути у наставку.

Марија је синоћ, пред концерт, открила да ли ће ускоро ићи у Америку, као и да ли ће бодрити Констракту у Италији.

- Имам и "Звезде Гранда" и свашта нешто, није реално да у наредном периоду одем у Америку. Нећу ићи у Торино са нашом евровизијском представницом, али јој желим сваку срећу - казала је тад Марија.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas