· · Коментари: 0

Сви су СУМЊАЛИ У ЊИХОВУ ЉУБАВ и причали да је с њим због новца: Да ли је ОВО доказ да је Кристал Хефнер (35) стварно волела Хјуа Хефнера? (ФОТО)

Четири године и оно што изгледа као цео живот касније, сећање на Хјуа Хефнера живи захваљујући Кристал Хефнер.

1632815590_profimedia-0350800649.jpg
ФОТО: Профимедиа

Кристал Хефнер је одлучила да проговори за Daily Pop, четири године од његове смрти. Плејбојева зечица осврнула се на њихову љубавну причу која је започела 2009. године.

Прочитајте још: ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА ЗБОГ КОЈЕ ЖАЛИ: Била је најтраженији модел на свету, али ОВАЈ део тела није могла да поднесе! (ФОТО)

Волела је живот са Хефнером

"Прошле су само четири године, али на неки начин изгледа као да је прошао цео живот", рекла је Кристал, која се 2012. удала за Хефнера.

"Толико се тога догодило од када га нема, па само размишљам о свему томе." Кристал се осврнула на „породицу“ у вили Плејбој коју је Хју држао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

"Био је тако скроман и љубазан према свима. Био је тако отворен и само је делио свој живот са свима и мислим да је то заиста посебно", објаснила је манекенка која се тренутно налази на одмору на Малдивима. 

Сада ми је тешко да излазим, јер се Хју Хефнер према мени понашао тако добро и био је према мени пун поштовања и тако љубазан

За њега је његов дом - у којем су живели Холи Медисон, Кендра Вилкинсон, Бриџет Маркуард и други - био оаза.

Прочитајте још: Милијардер Илон Маск поново слободан, али замало - Да ли сте чули за ПОЛУРАСКИД? (ФОТО)

„Сви су могли да уђу, оставе своје бриге пред вратима и једноставно се проведу“, наставила је. "Волела сам да будем тамо. Било је заиста чаробно. То је било нешто што се више никада није могло поновити."

Иако је њихова романса била неконвенционална - био је 60 година старији од ње, а она је раскинула веридбу само неколико дана пре њиховог првог планираног венчања - Кристал дубоко цени њихово заједничко време.

Нико не може да му парира

„Хеф увек каже да је отворена књига са илустрацијама, па се увек трудим да останем прилично отворена и љубазна према свима, као што је био“, присетила се она. "Он ме је научио многим стварима." Након његове смрти 2017. године, "нисам знала шта да радим", рекла је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

"Мој пријатељ је предложио: Хајдемо одавде, идемо на излет ", па смо отишли ​​у Африку, и од тада сам само путовала и размишљала о свом животу."

Након њене „надреалне“ везе са Хјуом, Кристал је било тешко да ухвати исту магију са новим партнером. "Сада ми је тешко да излазим, јер се Хју Хефнер према мени понашао тако добро и био је према мени пун поштовања и тако љубазан", објаснила је 35-годишњакиња. "Сада покушавам да то ускладим."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.